perjantai 19. joulukuuta 2014

19.

Lupailin eilen kirjoitusta uudesta pyörästäni, mutta siirrän sen seuraaville päiville, koska en saanut otettua oikeutta tekeviä kuvia uudesta kaunottarestani. Sen sijaan otin alla näkyvän kuvan ja laitoin sen mm. Instagramiin, niin eikö jo joku jalkaperverssi ollut "huutelemassa"! Oh well, makunsa kuullakin...

Näissä merkeissä. Tuijotan uutta runkoa ja mietin, että hymyilyttääkö vai sapettaako se minua. 
Kotona "omaishoito" on toiminut kohtuullisesti, joskin aamunlehti on jätetty joka aamu (jo kahtena aamuna) hakematta, eli olen joutunut tinkimään aamukahvin kanssa luetusta sanomalehdestä. Lisäksi pienempi hoitaja on hieman arvaamaton otteissaan, joten erilaisia huomaamattomia barrikadeja on pitänyt rakennella. 

Jalkajumpat ovat jatkuneet ja tunnollisesti olen vähintään vispannut nilkkoja muutaman kerran tunnissa. Jumppa on sillä tavalla nihkeesti kipeetä, mutta jos sitä ei nyt tee, niin sitten se vasta myöhemmin vaikeaa on. Toinen päivä kotona menossa enkä ole vielä tulossa hulluksi. Liittyneekö pikkulapsivanhemmuuteen, mutta tänäänkin olin ihan vain hiljaa itsekseni ja katselin kattoa sekä otin tirsat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!