tiistai 29. huhtikuuta 2014

Team Elina Jouhki - PinkWheels

Kuten jo viime postauksessa kirjoitin, kuulun Team Elina Jouhkiin. Tämä asia ansaitsee ihan oman postauksensa, mutta olin täydellä tohinalla mukana, että halusin kirjoittaa asiasta heti.

Olimme tosiaan Elinan kanssa yhteyksissä, kun viime vuonna ilmoittauduimme 2014 Frankfurtin Ironmaniin. Lupasin, että osallistun pinkkiin tempaisuun rintasyövän ehkäisemisen puolesta yhdessä hänen ja muiden urheilijoiden kanssa. Sittemmin Elina on sairastanut leukemien, johon hän sai kantasolusiirron joulukuussa 2013. Kaikki näytti hyvältä alkuvuodesta, mutta nyttemmin ilmeni, että leukemia on uusiutunut.

Koska Elina ei pääse urheilemaan, Team Elina Jouhki tekee sen hänen puolestaan. Tiimiläiset omistavat harjoituksensa ja kisansa Elinalle. Frankfurtin kisan omistaminen Elinalle tekee siitä erityisen tärkeän myös minulle itselleni. Samalla ajattelen läheisiäni, jotka ovat käyneet tai käyvät omaa taisteluansa syöpää vastaan. Pari vuotta sitten pidimme yhdessä Teemun kanssa Roosa Nauha -rannekkeita tukiessamme läheisemme sittemmin voitettua taistelua rintäsyöpää vastaan. Rannekkeita ei otettu pois, ne kuluivat ja tippuivat itsestään.

Elinan motto on: 
”Life may not be the party we hoped for, but while we are here, we might as well dance.”

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen Team elina Jouhkista kovin innoissani, on kunnia-asia olla mukana! Olikin mielessä laittaa sinulle viestiä, että kisataanhan me Spring Adventurekin Elinalle. Ehkä jotkut käsinauhat olisivat siellä hyvät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea Pia! Sehän me tietenkin tehdään. Tämä tosiaan tuntuu asialta, johon oli täysin luontevaa lähteä mukaan.

      Poista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!