lauantai 22. helmikuuta 2014

Olympialaiset päättyvät - jihuu

Uskomatonta, mutta totta. Sotshin olympialaiset loppuvat huomenna sunnuntaina. Odotan, että tuliaiset 3,5 viikon jälkeen ovat vähintäänkin kohtuulliset ja lisäksi saan diploomin Olympiakomitealta (Suomen riittänee) osoittamastani tuesta joukkueelle. Ehe ehe...

Vai sainko jo viime vuonna Sotshin tuliaiset?!

Asiasta toiseen. Olen nyt parin viikon ajan noudattanut leivätöntä ruokavaliota. Asia lähti kollegan kanssa tehdystä sopimuksesta, mutta aika valaisevaa on ollut nähdä leivän rooli omassa ruokailussa. Alkuun olin vähän ymmälläni, että mitä ihmettä nyt söisin, mutta pian rahkat, marjat, hedelmät, maustamaton jugurtti ja siihen sotkettu puuro sekä kananmunat ja riisikakut olivat osa "dieettiäni". Marjoja ja hedelmiä tulee syötyä kyllä hurjan paljon enemmän, vaikka kohtuullisesti söin niitä aikaisemminkin. Ihan hyvät tunnelmat asiasta, eikä vähiten sen takia, että paino on tippunut kaksi kiloa. Lukemiin, joita en ole puntarissa nähnyt, no, vuosiin. 

Muutenkin treeni on purrut ja alkaa olla sellainen tunne, että en ole koskaan ollut näin hyvässä kunnossa. Tai oikeastaan niin, että tulen olemaan kevään jälkeen vielä tosi hyvässä kondiksessa. Eihän nyt vielä pidä olla tähtitikissä! Tämä postaus sisälsi nyt omakehua ja hehkutusta, joten olkaa hyvät! :-D

Kisastudio, joka vaati Irongirlin päiväunien, Suomen pelin ja trainerin virittelyn synkronoimisen.

2 kommenttia:

  1. Viljattomuus tuntuu olevan nyt kova sana. Kuukausi on nyt takana ja nukun paljon paremmin eli myös palaudun treeneistä paremmin. Mahtavaa!

    VastaaPoista
  2. Oletko kokonaan viljattomalla? Itse kyllä syön muuten esim. pastaa jne., joten viljattomalla en suoranaisesti ole. Mutta kyllä tää reilu vähentäminen tuntuu ihan toimivalta ratkaisulta.

    Tosi moni tosiaan noudattaa viljatonta ruokavaliota ja kaikki ovat olleet siihen oikein tyytyväisiä. Parastahan se on, kun löytää juuri tuon itselle sopivan tyylin!

    Mielenkiintoista tuo uneen vaikuttaminen! Mahtavaa tosiaankin.

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!