tiistai 22. joulukuuta 2015

22.

Tänään oli juhlapäivä, kisapäivä. Viikkon valmistautuminen tätä päivää varten sai päätöksensä. Varusteet piti miettiä tarkaan. Piti osata tehdä valintoja, jotka kantoivat läpi parin tunnin suorituksen. Olosuhteet olivat vaihtelevat, aina +2 asteesta +22 asteeseen saakka. Huonolla kuorivalinnalla voisi olla kohtalokkaat seuraukset suorituksen loppupäässä.

Ravinto. Koko päivän piti huolehtia riittävästä nesteytyksestä. Noin tunti ennen suoritusta oli syytä nauttia pieni hiilihydraattinen välipala. Pieni kofeiinijuomakaan ei ollut pahitteeksi.

Ennen suorituspaikalle siirtymistä oli tarkistettava, että kaikki tarvittavat välineet ovat kunnossa. Onko ajopeli valmiina, riittävätkö pelimerkit ja onko suoritussuunnitelma mukana?

Vielä juuri ennen kotoa lähtöä tuli suunnitelmiin muutos, sillä suorituspaikka vaihtui paremman lokaation vuoksi. Mutta tähänkin pitää osata varautua ja olla mukautuva. Aina voi sattua jotakin, jolloin kisasuunnitelmaa pitää olla valmis muuttamaan. 

Nyt se on tehty. Tämän joulun ruoka- ja juomaostokset. 

3 kommenttia:

 1. Hahaa, bongattiin teidät suorituksen viimeisillä metreillä. Katseet olivat väsyneet, mutta kuitenkin tyytyväiset. Heiluin kuin heinämies auton ikkunassa prisman parkkipaikalla, viimeisiä kannustushuutoja huudellen. Ette huomanneet, ilmeisen keskittyneitä olitte vielä viimeisten virheiden välttämiseksi. Saimme kuitenkin teidän lähdettyä mitä parhaimman paikan autollemme. Eturivi, makso mitä makso.
  -mape ;)

  VastaaPoista
 2. Hihii, teilläkin oli sitten valmistautuminen onnistunut. Kyllähän se veronsa vaatii, mutta onneksi on hyvä kondis, niin selviää helpommalla. :-)

  VastaaPoista
 3. Itse yllätyin positiivisesti nykyisen isomman melkein-lähikaupan-joulumeiningistä. Liha/kalatiskillä oli niin paljon väkeä, ettei meinannut ehtiä tehdä heviosaston ostoksia ennen omaa vuoroa, kun oli käynyt hakemassa oman vuoronumeron (vrt. viime vuonna 60 tyyppiä jonossa ennen mua) ja joka kassa oli käytössä + jonkun urheilujoukkueen teinitytöt pakkaamassa.

  Joo-o. Ehkä tää johtuu siitä, että Käpylä on enemmän hipster kuin Tikkurila ;)

  Nti S

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!