keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Marraskuu

Miljoonasateen Marraskuu on mielestäni aika väsynyt renkutus. Varsinkin kun se alkaa soimaan radiossa syyskuussa. Mutta marraskuu on joka tapauksessa melkein kohta ohitse ja kuun alussa alkanut treeni iloisesti alussa. Jälleen olen aloittanut harjoittelun harjoittelun ja viikkotuntimäärät ovat olleet noin kahdeksan tunnin tietämillä. Uimassa olen käynyt jopa vähintään kerran viikossa!

Toimitsijan räätälöity näkymä.
Tämähän ei tule mitenkään ilmaiseksi, koska käytännössä koko marraskuu pyöritän arkea itsekseni. Mielestäni olen ansainnut jonkun ruusukkeen tästä sankaruudestani, mutta kovempiakin suorituksia tällä saralla esitetään säännöllisesti. 

FTP:n jälkeen ei ole kauheasti elämää. Se suorastaan yritti paeta. Pics - or didn't happend!
Sen sijaan olen keskittynyt itse kovuuteen. Trainerilla poljettu FTP-testi oli helvetillinen kokemus, mutta testinä se onnistui erittäin hyvin. Ottaen huomioon, että olin polkenut tripyörääni viimeksi elokuussa ja että vasemman jalan voimantuotto on vielä reilusti oikeaa perässä. 20min ajon keskiwatit olivat kuitenkin 192, joten pohjat on nyt asetettu. Se, että pari tuntia testin jälkeen lähdin kärry perässä torille joulukauden avajaisiin oli kyllä ajatus, jonka toteutus olisi saanut jäädä tekemättä.

Ai ettekö olisi itse koittaneet?!
Talvisen puolimaratonin startti lähestyy ja juosta on pitänyt. En ole ennen juossut talvella ja tietty vähän jännitystä tuo, että onko lunta, jäätä vai mitä alustana. Marraskuuhun olennaisena osana kuuluu myös firman palloiluturnaus. Juuri se pahamaineinen, jossa viime vuonna eturistisiteeni katkesi. Meillä on kuitenkin kasassa perinteinen porukka, enkä jäisi tapahtumasta pois mistään hinnasta. Tänä vuonna kuitenkin pysyin poissa kentältä, mutta koin samat tunteet joukkueeni mukana kuin pelaajanakin. Nainen voi lähteä pelistä, mutta peli ei naisesta.

Joulukuu lähestyy ja jälleen on aika odotetun joulukalenterin! Eli postaus joka päivä jouluun saakka. Edellisvuosi löytyy tunnisteella Joulukalenteri2014. Tiedän, että ette pysy nahoissanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!