maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisfestarit sekä maastohiihtoa takana

Voi siskot mikä pääsiäinen! En olisi muutama viikko sitten uskonut, että hiihtäisin huhtikuun alussa 4 tuntia muutamassa päivässä, mutta näin kävi. Ensimmäinen lenkki oli kuulostelua, sekä polven että korkealle kohonneen sykkeen... 

Uudet Yokon Optigripit pitivät kuin unelma. Kolmantena päivänä liippaladulla myös luistivat. (Kuva Rouva V.)

Seuraavana päivänä vuorossa oli parin tunnin yritys. Kuten edellisenäkin päivänä, sain seuraa Rouva V:stä. Mikä oli pohjoisen maisemien ja hiihto-olosuhteiden lisäksi pääsiäshiihdon TOP-3:ssä. Reilut pari tuntia me hiihdimmekin, eikä missään asiaankuulumattomissa paikoissa tuntunut mitään erikoista. Voisi sanoa, että aivan mahtavaa! Leikkauksesta on kulunut neljä kuukautta ja vaikka matkaa on vielä jäljellä, niin ainakin voi todeta, että oikeat asiat on tehty oikeassa järjestyksessä. Vaikka taannoin vähän manasinkin, kun fyssarini sanoi, että pyörä tulee vasta kävelyn jälkeen (mikä tietysti on triathlonistille täysin väärä tapa edetä), niin kyllä hän oli oikeassa. 

Pääsiäiskattausta.

Minulla oli taannoin erityisen hieno mahdollisuus päästä koettamaan keramiikan "maalaamista" mestari Anu Pentikin kanssa. Alla on tämän kokeilun lopputulos. Ilmeisesti eivät menneet tuotantoon, mutta kotona pääsevät kyllä esille. Hienoa päästä kokemaan tällaistakin. Tykkäsin aivan mahdottomasti.

Itse sain tehdä, mestari neuvoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!