tiistai 20. tammikuuta 2015

Ironmanin osallistuminen peruttu, tilalle Finntriathlonin Kerää Koko Sarja

Jos edellinen kirjoitus alkoi hymyllä, niin tämä voisi alkaa irvistyksellä. Toissa yönä asentoa vaihtaessani takareidestä (siis leikatun jalan) kuului äänekäs poksahdus. Siitä tietysti paniikin kautta analysoimaan, että mikä osa napsahti ja kylmää hakemaan. Kipua oli myös ihan riittävästi.

Aamulla vitkuttelin, että kehtaisin soittaa ortopedille maanantaina heti aamusta ja hänen rauhallinen äänensä kertoi, että asia liittynee jännesiirteen ottokohtaan, mistä arpikiinnike nyt revähti. Tämä on aika tavallista kuntoutumisaikana eikä sinänsä vaarallista, kuulema.

Takapihalla on activity park...
Mutta nämä yölliset kauhunhetket oli kyllä hiuksia nostattavia. Tänään fysioterapiassa todettiin, että kaikki on kunnossa. Koukistus olipa jopa erittäin hyvä! Kuitenkin tein sen päätöksen, että peruin osallistumiseni Kööpenhaminen Ironmaniin. Ja pistin nimeni listaan Tahkon puolikkaalle, eli liityin Kerää Koko Sarja -porukkaan. Tärkeintä on nyt kuntoutua hyvin ja jos siinä sivussa saa lisää vauhtia kesälle 2016, niin hyvä niin. Köpiksen ainoana tarkoituksena olisikin vain näyttää itselleni, että selvisin eturistisiteen katkeamisesta. Mutta ilmoittautuminen saattaisi aiheuttaa kuitenkin painetta itselleni (ja muille) sekä pahimmillaan tietysti tehdä hallaa lopulliselle kuntoutumiselle (jos ja kun sitkeys menee järjen edelle). Ja tietysti aika kallista lähteä keskeytysmahdollisuus yllä Tanskaan asti, kun Joroinen ja Tahko ovat 90km säteellä kotoa.

Puolikkaille on kuitenkin mahdollista hakea vauhtia ja niiden kautta saada sitä myös ensi vuodelle. Joten tässä ratkaisussa myös urheilulliset edellytykset ovat yhdessä osassa. Tavallaan harmittaa, mutta tiedän päätyneeni oikeaan ratkaisuun.

Vihreä paholainen (entinen auto) piti päästää menemään ja nyt kelpaa taas ajella.

4 kommenttia:

 1. Harmin paikka, mutta varmasti viisas ratkaisu. Tuntuu, että sitkeys, into ja halu kisata menee joskus tosiaan liikaa järjen edelle. Entistä ehompana ja kovempikuntoisena olet viivalla sitten 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen (sitkeys, into ja halu) täytyy liittyä olennaisesti triathloniin, koska niin moni samasta "vaivasta" kärsii! :-) Joo, jos ei vielä tulevana kesänä niin 2016 on minun vuoteni! :-D

   Poista
 2. Vau - uusi yläbanneri ja autokin!

  Harmittaa kyllä vähän tuo Köpiksen peruuntuminen, ja toisaalta sitten vähän pelottaa, millaiseen vauhtiin saat itsesi lietsottua kaudelle 2016!

  Tämä oli varmaan hyvä aika tehdä peruutuspäätös, kun voit "rauhassa" keskittyä polven paranteluun. Tsemppiä edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt on näitä uutuuksia. Listaan voisi lisätä myös uuden eturistisiteen. Ehhehe.

   Mutta kuten totesitkin, niin tämä päätös oli varmasti paras. Ainakin itseäni helpotti henkisesti.

   Minun uskoni Köpiksen iskujoukkoihin on vahva! :-)

   Poista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!