sunnuntai 21. joulukuuta 2014

21.

Vaikka siinä on jotain samaa kuin katselesi vanhoja valkokuvia (naurattaa, itkettää, nolottaa, hävettää jne.), niin selaisin 7 vuotta vanhoja blogikirjoituksia. Siellä yhdessä kommentissa olin kirjoittanut näin:
"Toivottavasti ei ole lajinvaihto edessä. Age grouperiksi itseään kiusaamaan! :D"
Aatella. Seitsemän vuotta sitten koko ajatus triathlonista oli mielestäni noin absurdi ja ehkäpä naurettavakin. Pelasin siis tuolloin salibandya ja polvilumpio oli mennyt pari viikkoa aikaisemmin sijoiltaan. Tuon tapahtuman ja muutaman muun pikku äksidentin jälkeen lajinvaihto oli edessä. Ja age groupperiksikin rupesin, mutta en kiusaamaan vaan haastamaan itseäni.

Tasan 7 vuotta sitten Puolassa.
Noh, koska ensi kesäksi olen ilmoittautunut Kööpenhaminan Ironmanille, niin pitäähän sitä varten treenata! Kävin postilaatikolla ja noin 100m matkaan aikaa meni 15min. En ole ihan varma, mutta jotenkin tuntuu, että muilla pitkänmatkanmenijöillä on vähän eri ohjelmat?! Siitäkin huolimatta olen ollut täysin rauhallinen ja tehnyt ohjeiden mukaan polvijumppaa, ilman liioitteluja. Rauhallisuus tosin katosi hetkeksi, kun jossakin ihmeen masokismipuuskassa kävin puntarilla. Aivan kun en olisi täysin tietoinen tuloksesta ja sen syistä! Mutta halusin tietää! Seuraavan kerran käyn jouluaattoiltana... Hahaha...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!