sunnuntai 3. elokuuta 2014

Treeniviikko silkkaa treeniä

Tällä viikolla alkoi työt, mutta samoin oli tarkoitus painaa kunnon treeniä Tahkoa varten. Aika rapsakka yhdistelmä, mutta selvisin! Tosin tänään piti tehdä itse pizza ja jos olisi ollut herkkuja (ihan mitä vain), olisin voinut syödä kaiken. Siitä syystä herkkuja ei pidä olla.

Perhelenkillä.

Maanantaina juoksin fartleekkiä 45min ja aika hyvinhän nuo vedot irtosivat. Tiistain työpäivän jälkeen lähdin ajamaan tempoajoa, siinä se väsymys kaikkosi. Keskiviikkona Teemu asensi Irongirlin kärryn pyöränsä taakse ja minä lähdin juoksemaan. Perhelenkki kesti noin tunnin ja 10km. Torstaina lepäsin, tai ajoin kyllä maasturilla työmatkat, kuten muinakin päivinä. Perjantaina menin altaaseen vajaaksi tunniksi ja olipa kyllä aikamoista jumitusta kehossa. Lauantaina ajoin 104km vajaat neljä tuntia ja sunnuntaina juoksin reilut 15km mökillä. Yhteensä non 12h kovaa ja hyvää treeniä.

Varjo oli nopeampi kuin kuvaaja.
Vanhan työnantajan (minulle) uudet tilat ovat loistavat. Ilmainen kuntosali ja leuanvetotanko naisten sosiaalitiloissa!

Viikon pitkä pyörä päättyi keskelle farmia.
Postiivisuushaaste 3/5 - meinasi jo unohtua (=edit)

  1. Uudet ihmiset ottivat minut mukavasti vastaan. Töissä.
  2. Luulin, että en jaksaisi koko viikon treenejä, mutta jaksoin ja treenistä seurannut väsymys on sellaista mukavaa väsymystä.
  3. Perheemme nuorimman kuivaksi opettelu tuotti ilmiömäiset neljä pissaa pottaan tänään. (Viidennen kanssa kävi hullusti.)
  4. Onnistumisen jälkeen pottajuhlat rusinoilla (no ok, ja yhdellä jäätelöllä) olivat hauskat. (Miten niin liioittelen?!)
  5. Kivaa, kun huomenna alkaa taas uusi viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!