lauantai 14. kesäkuuta 2014

Podiumille Sääksen perusmatkalla!

Tänään tein viimeisen kovan startin ennen Frankfurt Ironmania. Loput on treenejä ennen kolmen viikon päästä kisattavaa eeppistä raastoa. Startti oli siis Sääksen perusmatka ja sijoituksena kolmaspaikka ja uutta PB:tä pukkas tällekin matkalle. Loppuaika 2.40. Tulokset löytyvät täältä.

Uinti oli melko perussettiä. Vedän kaikki matkat samalla vauhdilla. Tällä logiikalla Frankissa vauhti on kohdallaan, kun matka pitenee. Koin muuten senkin, että joku ui toisella kierroksella koko ajan varpaissa kiinni. Luulisi haittaavan myös sitä peesaajaa. Maija se ei ollut, sillä eka kierros uitiin yhdessä, mutta tokalla meille tuli peliero. :D

1,5km ja 29.04. Kauden kolmas avovesiuinti... 
Pyörän ajoin tyylillä all out. Keskivauhdiksi tuli 33,4km/h, joten aika haipakkaa sitä tuli vedettyä 40km, sillä tuuli oli todella kova niin myötäisessä kuin vastaisessakin.  Pikkuhiljaa napsin porukkaa edeltäni ja pyörässä nostin sijoitukseni seitsemännestä kolmanneksi. Tajusin, että hyvin täytyy kulkea, sillä naisia ei enää tullut vastaan.

Vaihtoon tulossa. Pyöräaika 1.21.
Juoksuun lähtiessä sain kenttäkuulutuksesta tietää olevani kolmantena ja sekös pisti vauhtia kinttuihin! 10km juostavana ja pakko oli lähteä naputtamaan kovasti. Tässä tilanteessa olen tavallaan vahvimmillani, sillä pystyn venyttämään ja pysymään nykyään pidempään punaisella ja hokemaan itselleni, että: "Kohta se loppuu, paina nainen perkele!" Joku mahtava vastaantulija huusi, että vielä Cooperi jäljellä, mutta rupesin miettimään, että aikaa vai matkaa! :D Ja että aika kova usko mun Cooper-kykyihin, sillä en ole sitä ikinä juossut. (Koulussa juostiin puolicooperia ja 1500m.) Juoksussa vedin siis ihan limitillä, koska kääntöpaikan jälkeen näin nelosen tulevan tuulen lailla takana. Hän juoksikin kisan nopeimman juoksuajan. Huh.

Maali näkyvissä! Elinalle tämäkin kisa. #pinkwheels #teamelinajouhki
Lopputuloksena kolmas sija ja juoksuun käytin aikaa 47.02. Palkintojenjako oli heti-kohta-pian ja kotiinviemisenä kiekkopussit. Kisan voitti Minna Myötänen ja kakkoseksi tuli huikea pyöräilijäkin Heljä Korhonen.

Poodiumilla.
Parasta oli, että mukana oli koko perhe ja Maijan kanssa oltiin taas samalla viivalla muutaman vuoden tauon jälkeen. Ja se, että paljon oli ystäviä, kannustuksia ja onnistumisia. Onnea kaikille ja kiitos.

10 kommenttia:

 1. Mahtavaa, Arja! Hienon näköistä menoa, olet kyllä tehnyt hienon loikan podiumille. Hieno kisa varmasti luvassa kolmen viikon kuluttua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia, alkaa kohta jännittämään! :D Kivaa vetää, kun kulkee.

   Poista
 2. Onnea! Hyvillä mielin Frankfurtia kohti :)

  VastaaPoista
 3. Hahaa! Se huutaja olin minä! Siinä oli sulla 3 km matkaa. Eiks se oo teille kärkipään menijöille ihan perus cooperin matka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että se olit sinä! Näinköhän mää koskaan saan sanottua sulle kättäpäivää!? :D

   Ja hei, minulla ei vielä oikein ole tuota "kärkipään menijä" -identiteettiä! :D

   Poista
 4. Niin ja onnea hurjan hienosta suorituksesta!

  VastaaPoista
 5. Onnea Arja!! Hienosti vedetty, ja makee juoksuaikakin vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aika hurjaa. Jahka tämä meno nyt säilyisi täydellematkalle ja sitten Tahkon puolikkaalle, niin olisi kiva vetää! :D

   Poista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!