tiistai 10. kesäkuuta 2014

Pirkan pyöräily 217km

Olipa aikamoinen viikko tuo viimeksi ollut. Tiistaina rykäsy ja sunnuntaina 217km Pirkan pyöräilyssä, ilman mitään joutavia keventelyjä... Tunteja kertyikin 14h30min, joten aika hyvät lukemat. 

Pirkassa ajoimme Maijan kanssa kahdestaan, kuten suunnitelma oli. Vedetiin 50km vuorovedolla ja ilman apuja (veturia tai ryhmää) ironman-vauhtia.  Keskivauhdiksi tulikin 29km/h, joten hyvin onnistuimme saavuttamaan tavoitteemme. Muutaman kerran taaksemme muodostui vähän ryhmää, mutta sepä ei oikeastaan haitannut, kun eivät tarjoutuneet vetämään! Pysähdyimme kolmesti ja jopa viimeisellä huoltopisteellä taataksemme sen, että olisimme täysissä ruumiin voimissa loppusähellyksiä varten. Ja olihan sitä sähellystä, kun kaikki eri tasoilla ja vauhdeilla operoivat sytkyteltiin kohti maalia.

Ennen lähtöä. Team Elina Jouhkin nauhat eivät yrityksistä huolimatta osuneet kuvaan, mutta kynnet meillä olivat myös maalattuna!

Hyvä tapahtuma, mutta hieman taisi olla puutoksia reittimerkinnöissä, sillä useampikin oli ajellut vähän extraa. Aivan mahtavaa oli nähdä myös tuttuja Maijan takapuolen tuijottamisen sijasta (vaikkei siinäkään mitään vikaa ole). Pia sai kyllä minun rispektit ajaessaan koko matkan yksin. 

Lauantaina olimme koko perhe Kuusijärvellä, kun Teemu kisasi perusmatkaa peesikiellolla. Sijoitus oli toinen ja suupielet taisivat olla vähän alaspäin uinnin osalta. Muuten kyllä jyhki aika viileesti pyörällä. Teemun valmennettavat olivat tulessa täälläkin, sillä voittoja ja nopeimpia osuusaikoja ropisi tiimiin ihan ryminällä. 

Siinä se mennä naputtaa. 

8 kommenttia:

 1. Vau, hyvin ootte vetäneet pitkän matkan. =)
  Se on aina ärsyttävää jos reitti ei ole merkitty hyvin. Mun mielestä se pitäisi olla niin huolellisesti merkitty ettei kukaan voi eksyä.

  Tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin sammaa mieltä. Jos ei risteyksiin riitä järjestävän seuran henkilökuntaa, niin kylttejä luulisi löytyvän. Aika inhaa ajaa 235km...

   Kiitos samoin! Tsempit treeneihin ja kisoihin! Ehkäpä taas näemme jossakin koitoksessa. :)

   Poista
  2. Juu opasteita sais parannella ens´ kesäksi.Taisi useammaltakin jäädä Heinijärvi , Herttuala ja Mustajärvi näkemättä??Itse onnistuin ajamaan oikeata reittiä (hitaasti , mutta varmasti Helkama S6000:lla 10H 33min) .Voimia ois ollut tuota tahtia taivaltaa ehkä vielä 2-3H , mutta maaliviiva tuli eteen... :) .Ens´ kesänä uudestaan ellei sitten Vätternrundan...I have a dream :)

   Poista
  3. You have a beautiful dream! :D Go for ti!

   Poista
 2. Hyvä te! Hienosti vedetty!! :) On tuo kyllä niin kunnioitettava matka, ettei ihan heti jokaiselta onnistu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Olen myös sitä mieltä, että kaikkiin pidempiin matkoihin kannattaa ja pitää suhteutua kunnioituksella! :)

   Poista
 3. Ääh, eksyminen on kurjaa. Itse aina pelkään reitiltä eksymistä, kyllä sen pitäisi olla pomminvarmasti merkitty.

  Tosi hienosti pyöräilty joka tapauksessa!

  Sinulle on haaste blogissani: http://hietikolla.blogspot.fi/2014/06/liebster-award-tunnustus-ja-haaste.html

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!