sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kovasti juoksua

Tosi erikoinen viikko on onnellisesti takana. Tosi hyviä treenejä, HelTri-Cupin 6km juoksu Pirkkolassa sekä lauantain maagisen hyvä treenipäivä, joka huipentui hauskaan iltaan Kehänvarsijuoksussa, mutta kääntyi sitten vähintäänkin tyhjentävään yöhön...

Tiistaina kokoonnuttiin Pirkkolassa, Helsinki Triathlon toisessa osakilpailuissa, juoksemaan 6km. Onhan se aikamoista ravia niissä maastoissa. Viime vuonna kun juoksin 30.36 oli mukana 10kk ikäinen vauva. Lupasin etukäteen, että alan parkua jos ei mene alle 30min. Ei tarvinnut parkua! Vaikka viralliset tulokset eivät vieläkään (what?!) ole sivuilla, niin mitä todennäköisimmin ajasta putosi 2min30s, joka tietysti on aika reilusti tuolla matkalla. Hyvä kesä tiedossa!

Lauantaina ajoin maasturilla kahdeksaksi Mäkelänrinteeseen. Maijan kanssa vedettiin tehoja altaassa (2500m), joka kyllä kostautui hieman myöhemmin. Hallilta suoraan melomaan ja aivan huikea 1,5h reissu, josta Pia kirjoittikin jo kuvineen täällä. Siitä sitten vielä kotiin maasturilla, ja näin kasaan oli tullut melkein 4,5h tuntia treeniä! Olin niin muikeena kotona, kun ehdin vielä lapsosen päiväuniaikaan itsekin ottamaan torkut.

Illalla menimme vielä Kehänvarsijuoksuun, missä Teemu juoksi 10km. Teemu vetikin niissä olosuhteissa aika kovan ajan 35.29. Irongirlin kanssa työnsimme rahaa uuden lastensairaalan keräyslippaaseen ja hyvin oli keräys tuottanut tulosta, koska se oli jo vaikeaa.

Kehänvarsijuoksun 10km startti.

Ilta kääntyi minun osaltani tosiaan posliinin halailuun veeseen puolella. Omituinen juttu, mutta saattoi johtua siitä, että join aivan liian vähän nestettä aamupäivän liikuntojen aikana, jolloin ruoansulatukseen tuli "häikkää". Oli mitä oli, se meni nopeasti ohi. Tältä päivältä jäi pitkä juoksu välistä ja treeniä kertyi n. 9h tällä viikkolla. Tulevalla viikolla etelän lämpöön! Jeih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!