maanantai 3. helmikuuta 2014

Voita itsesi -triathlonkirja

Seuraavassa tekstissä mainostetaan, kirjoittaja itse ei hyödy rahallisesti mainostamisesta tai myydyistä kirjoista.

Voita itsesi!
Viime perjantaina julkaistiin kolmikon Boman, Hagqvist ja Kotiranta kirjoittama uusi, suomalainen triathlonkirja Voita itsesi. Kirjassa käsitellään harjoittelua, kilpailemista sekä varuste- ja ravintoasioita. Oman asiantuntemuksensa kirjaan tuovat myös Tom SöderdahlMerja Kiviranta ja Katja Väisänen, joten kokemusta ja menestystä kansien välistä ei puutu.

Maistiainen.
Lisäksi kirjassa on erilaisia triathlontarinoita ja yksi niistä tarinoista kuuluu minulle. Tarinansa kertovat lisäkseni Antti Hagqvist, Alex StubbSami InkinenBaba Lybeck, Tiina Boman, Lasse Seppänen ja Tom Söderdahl. Ovat siis muutkin kirjoittajat ihan hyvässä seurassa. Ehe ehe... 

En pysty kirjoittamaan yksityiskohtaisempaa arvioita, sillä en ole kirjaa vielä kokonaan lukenut. Ensipuraisu vaikuttaa todella hyvälle ja tällaiselle triathlonkirjafriikille se on oikein mukava kotimainen yllätys. Oma osuuteni on rehellinen tarkastelu omaan terveyteeni ja hyvinvointiini ja toivon, että osasin välittää postiivista tekemisen meininkiä saarnaamisen sijaan. Toinen sanomani liittyy järkevään ja tarkoituksenmukaiseen harjoitteluun, mutta siitä puhuminen menee yleensä saarnaamisen puolelle väkisinkin. :-)

2 kommenttia:

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!