perjantai 25. toukokuuta 2012

Fisu kuivalla maalla

Olen ollut nyt kaksi viikkoa äitiyslomalla ja saanut ihan uudella tavalla liikunnoista taas kiinni! Kuntosalilla on heiluttu ja uimassakin käyty ihan urakalla. Lisäksi lenkkeilyä olen harrastanut ja mikäs harrastaessa, kun luonto tarjoaa vihreää sen lukemattomissa eri muodoissa! Tiistaina pääsin katsomaan HelTrin duathlonia ja vähän siinä sivussa toimitsemaankin, sillä Teemu aukaisi konettansa sunnuntain kisaa varten. Hää lähti tänään Barcelonan Challengeen. Kauden ensimmäinen kisa on aina jännä paikka ja antaa paljon vastauksia sekä suuntaviivoja kauden pääkoitoksia ajatellen.

Olen kyllä ollut onnekas, kun suurimmilta hankaluuksilta olen (toistaiseksi ainakin) välttynyt. Saattaa olla, että uinnit on nyt uitu, sillä pienen operaation seurauksena minulla on viikon ajan tikkejä ihossa ja lääkäri oli sitä mieltä, että ihan lopussa voisi (minun tapauksessani/tilanteessani) heittää uinnin vähäksi aikaa telakalle. Ehtiihän tuota altaaseen ja järveen myöhemminkin kesällä.

Eilen käytiin Kuusijärvellä uimassa. Tai no, siis, minä tamppasin lampea ympäri. Ei viitsitty toteuttaa ideaamme reiän leikkaamisesta vatsan kohdalle vanhaan märkäpukuun! :D

2 kommenttia:

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!