maanantai 23. huhtikuuta 2012

Keskikehon kasvattamista leireilyn sijaan

Viime postauksen kommenteissa pyydettiin "todistusaineistoa". Tässäpä sitä neuvolasta tänään:


Huomenna on taas vuorossa Espoorastit ja lähdemme varmastikin parantamaan viime kerran sijoitusta! :D Teemu lähtee huomenna kahdeksi viikoksi etelään leirille ja voin kertoa, että aika tylsää katsoa tuota pakkaamista. Olen kuitenkin kahtena viime keväänä ollut pari viikkoa etelässä leirillä näihin aikoihin. Minä jään kotiin harjoittamaan tätä keskikehon kasvattamista. :)

8 kommenttia:

 1. Hienosti kasvaa! :) Sun pitää aatella, että etelässä voi olla kuuma ja sitä myötä tukala olo ja täällä puolestaan kivan keväinen ilma. ;)

  VastaaPoista
 2. Ninni, totta! Ikävää siellä etelässä varmasti olisi tänä vuonna! ;D

  VastaaPoista
 3. hyvä tytöt,tehän ootte alottanut ihan tosi suunnistustreeniin!Ehkä nähdään siellä kuusipuiden katveessa tänään!

  Liisa

  VastaaPoista
 4. Kivasti sullakin se moukelo kasvaa :D

  Hei toi suunnistus kuulostaa kyllä hauskalta. Oot tosi reipas kun jaksat suunnistella :)

  VastaaPoista
 5. Upeesti on TRIvauva (vai tuleeko sieltä kenties kolmoset :D) tilaa valloittanut.

  Tuo muksu tulee kyllä olemaan todella liikunnallinen, kun jo tässä vaiheessa saa noin hyvin asennekasvatusta liikuntaan. On ilo nähdä äitejä, jotka jaksavat liikkua tuossakin vaiheessa paljon :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos todistusaineistoista! Täytyy nostaa hattua, että jaksat opettaa vauvaa suunnistuksen(kin) saloihin vielä tuossa vaiheessa. Painopiste näyttää olevan jo hiukan etupainotteinen :) Ilmiselvästi tuleva osallistuja Jukolan tai Venlojen viestiin (ja pariin muuhunkin urheilulajiin), kun noin nuorella iällä aloittaa ;)

  VastaaPoista
 7. Triathlon blogi ilmeisesti muuttuu vähitellen elämänihmetysblogiksi. Me johdetaan kohta 2-1 tuossa hommassa.. hyvä että jossakin pärjää ;]


  Tsemppiä ja onnea!

  VastaaPoista
 8. Liisa: Joo, reenit on aloitettu! :D Vauhti ei päätä huimaa, paitsi minulla on hiki ja puuskutus!

  Laura: Mukelot kasvaa reippaasti! :) Suunnistuksessa ei tosiaan pidetä kiirettä, mutta mukavaa on kuljeskella metsässä ja löytää rasteja! :D

  Kauramoottori: Vou, TRI-vauvat olisi kyllä tässä vaiheessa melkoinen yllätys! Olen samaa mieltä, että enemmänkin voisi näin "loppuvaiheessa" olevia naisia nähdä liikkumassa, jos vain siihen pystyvät. Mutta esim. uimahallissa taidan olla poikkeus, koska vatsa kerää katseita, positiivisia varmastikin luonteeltaan.

  Neiti S: Olkaa hyvät! Painopiste on jo melko edessä, mutta en kävele vielä kuin ankka (toivottavasti sitä vaihetta ei tulekaan). Minulla on vahva tunne, että kun itse liikun niin mukelokin tykkää ja hyötyy siitä. Happi kulkee ainakin ja erilaisia keikutuksia luulisi olevan.

  Puolimatkassa: Aikamoista elämänihmettelyähän tämä on jo vuosia ollutkin! :) Tosin ehkä yksipuolisesta näkökulmasta. Ai te menette johtoon heti alkumetreillä! Kisa pystyyn?! ;D Kiitos.

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!