perjantai 9. joulukuuta 2011

Menossa tulosuuntaan vai tulossa menosuunnasta?


Hiljaiseloa on pitänyt blogirintamalla. Hiljaiseloa ei ole kuitenkaan ollut muuten elämässä, vaan päivät kuluvat huminalla. Pari kertaa olen pistäytynyt tuolla Vuokatin ”kesämökillä” ja katsastanut, että minkälaista elämää se minun pikku mehtäläinen oikein viettää. Nooh, ehkä vähän tosiaan sitä mehtäläisyyttä on jo liikaakin! :D Täytyykin pitää kunnon integraatioviikko sitten vuodenvaihteen jälkeen.

Lumi on sitten vielä jättänyt tulematta tänne etelään. Kaksi viimeistä talvea onkin ollut niin loistavia suksi- ja muihin hommiin, että todennäköistä oli, että näin tulee vielä käymään. Mutta kyllä se vaan on pimeää, kun ulos katsoo ja lunta ei näy. Tiistaina ajelin työmatkaa n. 30km verran CC:llä ja juuri silloin oli lunta sen verran maassa, että oli paikoin todella liukasta menoa! En ymmärrä, että kuka uskaltaa kurvailla menemään ilman nastoja, vaikka ovathan ne vähän kiusalliset sitten kun se vähäinen lumi taas häviää.

Jos vähän avautuisi enemmän tuosta elämästä pyöräteillä, kun mielestäni siihen on aihetta. Tähän pimeään aikaan kummastusta herättää täysin valottomat pyöräilijät (ja jalankulkijat), mutta olen törmännyt myös sellaiseen, että se punainen takavalo onkin edessä, jolloin on jokseenkin mahdotonta sanoa esim. mäessä, että kumpaan suuntaa oikeastaan ollaan menossa! Mitä ihmettä! Ja samalla tiellä menee mm. skootterit, miten siinä ehtii reagoida siihen, että toinen tuleekin vastaan eikä menosuuntaan…

Ja lopuksi TRI-uutisia! Radio Rockin Marce on luvannut tehdä puolimatkan triathlonin ensi kesänä, jos Jussi Heikelä valitaan vuoden parhaaksi radiojuontajaksi ja Heikelä Korporaation parhaaksi radio-ohjelmaksi. Äänestää voi täällä 11.12.2011 saakka! :D

4 kommenttia:

 1. Tämä talvi on kyllä ollut suoraan s**tanasta. Kauniisti sanottuna. Se, että joulukuussa hajottaa sateenvarjon myrskyssä, on syvältä. Kuten myös se, että sataa vettä vaakatasossa.

  Parin edellisen talven innoittaman olin harkinnut vakavasti hankkivani a) uudet sukset niiden tilalle, jotka äiti myi kun en roudannut niitä Vaasan lakeuksille ja b) kunnon untuvatakin mutta näillä keleillä ei to-del-la-kaan kannata.

  Lisäksi tämä sää aiheuttaa ihan törkeää kärttyisyyytä allekirjoittaneelle, kun jatkuvasti tulee vettä suunnilleen vaakatasossa. *hmph*

  VastaaPoista
 2. Hyvää "talvilomaa" ja uutta vuotta minun puolestani teille molemmille.

  Olen ollut itsekkin noiden valojen kanssa ihan sekasin samasta syystä, mutta omassa pyörässä olen yrittänyt kyllä pitää punaisen takana jne. Pari kertaa olen melkein konkreettisesti törmännyt myös pyöräilijöihin jotka pitävät lamppua päässä eivätkä pyörässä. Vasemmalle katsova pyöräilijä voikin kulkea oikeasti oikealle, koska ovathan silmät ja eturengas ihan eri akseleiden päissä kiinni.

  Sitten tuosta äänestyksestä.. Onhan se hienoa, että joku lupailee tuollaisia, mutta en minä kyllä tuollaisten lupauksien takia ääneistäisi radiotoimittajaa / ohjelmaa. Asiahan on sama, kuin joitakin vuosia sitten presidentti vaaleissa, jossa ehdokkaat laitettiin tekemään karjalanpiirakoita. Piirakat ovat kyllä hyviä, mutta niiden leipomistaidoilla ei kyllä ole mitään tekemistä presidenttiviran kanssa (vaikka kyllä Karjalanpiirakassa voikin ilmetä joitakin ulkopoliittisesti mielenkiintoisia piilosanoja).

  VastaaPoista
 3. Neiti S, olen kanssasi samaa mieltä tästä "talvesta"! :) En onneksi ehtinyt vielä ostamaan uusia suksia, mutta eipä juuri nyt harmita! Kärttyily ja törkeily taitavat vielä jatkua, ainakin jonkin aikaa...

  VastaaPoista
 4. Puolimatkassa, kiitos samoin teille!

  On kyllä erikoista noiden lamppujen kanssa! Tuo onkin vielä ihan oma lajinsa nuo "lamppupäät"! Valitettavasti.

  Varmasti löytyy ihmisiä, jotka lähtevät asiaan liittymättömien eriskummallisten lupausten takia äänestämään. Ja niitä, jotka näitä tempauksia järjestää.

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!