torstai 6. tammikuuta 2011

Lomaviikko

Alkuloma meni Kuopiossa hiihtokisojen ja uintiharjoitusten merkeissä. Hiihtokisoissa sain kuitenkin olla huoltajana, eikä tarvinnut siis laittaa rikoota ylle. Sonkajärvellä hiihdettiin MYL 15km (V) ja kun kisan voitti Paavo Puurunen, niin aikamoinen yllätys näinkin kokeneelle TRI-vaimolle oli, kun oma savolainen teräsmieheni lasketteli maaliin neljäntenä (+1.13,4)! Ihan ei tuo 15km kuitenkaan ole paraatimatkoja meidän perheessä. Tänään kisataan sitten Pohjois-Savon maakuntaviestit Siilinjärvellä, mutta minä jäin pakkaamaan tavaroita.

Uintia tuli maanantaina ja tiistaina ihan reilusti ja mikä parasta, niin Sawon Uintikoulun rehtori Lonka valvoi silmä kovana liikkeitämme. Oli kuulkaas aika PRO-olo, kun tehtiin samaa treeniä Teemun kanssa ja toisena päivänä Heidi liittyi mukaan (tosin silloin minulla onneksi oli oma ohjelma). Paljon on hyvää (esim. asento ja potku), mutta pikkuhiljaa mietittäviä korjauksiakin tietysti oli. Sain paljon hyviä harjoitteita (osa täysin uusia) ja kommentteja. Noin kokenutta triathlonuinnin valmentajaa ei kovin montaa taida tässä maassa olla. Ja valmennettavien menestyskin on ihan omaa luokkaansa. Uintia olisi ollut vielä keskiviikkonakin, mutta kun nosti hieman lämpöä, niin parempi oli ottaa lepoa.

Noin 7 tunnin päästä lähtee lento Tampereelta kohti Edinburghia, joten täytyy mennä vielä tekemään viimeiset pakkaukset.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivoilta uintitreeneiltä. Sekin varmaan motivoi, kun tulee hyvää palautetta ja ihan uusia tekemisiä.

    Mahtavaa matkaa, olkoon lentonne ajallaan!

    VastaaPoista
  2. Lennot olivat ajallaan ja reissu aivan verraton! Totta turiset noista uinneista ja motivaation noususta.

    Nähdäänpä muuten sunnuntaina!

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!