perjantai 30. huhtikuuta 2010

Mallorcan leiri - osa I

Terveiset Mallorcan leiriltä! Enää kaksi treenipäivää jäljellä ja pikaisesti täytyy todeta, että parempaa leiriä saa hakea! Olen ajanut enemmän kuin olisimme Teemun kanssa voineet kuvitellakaan ja nauttinut joka hetkestä. Maisemat ovat uskomattoman hienoja ja seurakin ollut hyvää. Yhteislenkkejä on tehty isommissa ja välillä pienemmissä porukoissa. Säät ovat olleet mainiot ja mieli korkealla. Viidessä päivässä treeniä tuli yli 17 tuntia, joka todella on jonkinlainen ennätys. Tarkoitus olisi viedä luku yli 20 tunnin.

Kuvia ja paremmat selvitykset sitten ensi viikolla. Tänään pidän pyörättömän päivän ja aloitin jo päivän uimalla meressä 30 min. Jatkan tästä päivää pitkällä juoksulla ja pulahdan sitten vielä altaaseen. Sanoinko jo, että aurinko paistaa ja rusketusrajatkin ovat kuin oikealla pyöräilijällä? Aikamoista elämää tämäkin!

Hauskaa vappua!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta treenileiriltä! Tarviiko meressä märkäpukua? Mukavaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Pia, meressä tosiaan piti uida märkäpuvulla. Tai merivesi oli kuulemma lämpimämpää kuin viime vuonna, mutta kovin pitkään siellä ei olisi tarennut olla ilman pukua.

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!