sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Lamput pimeänä

Jos on automme siinä jamassa, että mummot kantavat marjoja ja mehuja sinne pakastumaan, niin toinen kompastuskivi taloudessamme on lamput. Tätä ei ehkä ihan muutamien seikkojen valossa(!) uskoisi, mutta seitsemästä (7) valaisimesta puuttui lamppu! Kolmeen saatiin helpotusta tänään appiukon avustuksella, mutta uuni ja liesituuletin sekä vessan kaksi valaisinta on edelleen pimeänä. Ja auto ja lampunvaihdot (varsinkin näinkin tekniset) ovat kyllä miesten hommia! ;D Paitsi renkaanvaihdot, mutta se onkin jo toinen tarina! Vai mitä Tiina? :D

Treeniä viikolla 8:
Maanantai: uinti 45min
Tiistai: juoksu + pyörä (trainer) 90min
Keskiviikko: (ap) pyörä (trainer) 60min & (ip) uinti 45min
Torstai: uinti 65min
Perjantai: juoksu 60min
Lauantai: lepo
Sunnuntai: hiihto 70min

Yhteensä: noin 7 tuntia

3 kommenttia:

 1. Näytä sille kuka on emäntä! ;)
  Kuka sitä nyt muutamaa lamppua kaipaa, kevätkin tulossa! :)
  - Team Lpr emäntä

  VastaaPoista
 2. Hyvin puhuttu! Ilman lamppuja ollaan osassa kohteissa oltu jo monta vuotta! ;D

  VastaaPoista
 3. Moi Arjuska,

  Hauska lukee noita sun tarinoita. Ja niitähän kyllä riittää kun Junnun kanssa yhteistä taivalta kulkee.
  Niin sinun kuin omassakin tapauksessa taitaa olla, että noiden kotihommien suhteen ei toimi perinteinen "naisten hommat ja miesten hommat"-jako. Meillä on ainakin Tiinan hommat ja Antin hommat. Ja siinä jaossa niihin Tiinan hommiin on sattunut mm. auton renkaiden vaihdosta ja huollosta huolehtiminen. No, kuuluu siihen jotain muitakin hommia. Oikein jännittää mennä kotiin reilun kuukauden tauon jälkeen!! Mitähän herra on tehnyt/jättänyt tekemättä?? Mutta mitäpä sitä ei tekisi, kun on kerran tullut luvattua.."niin myötä kuin vastatuulessakin". Vai miten se nyt meni;)

  Sinäkin vaan sairastat koko talven:( Toivottavasti paranet/et sairastu enää. Tsemppiä työnhakuun ja treeneihin ja onnittelut tuosta graduhommasta!

  P.S. Ja pidä se Teemu ruodussa;)

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!