keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Triathlonkollaasi


Tunnistaako kukaan paikkoja? :)

(On se vaan hauskaa ajanvietettä puuhastella uusilla ohjelmilla. Paitsi, että puuhastelu loppuu pian lyhyeen, sillä toinen antibioottikuuri taitaa purra ja luppoaika täyttyy taas liikunnan riemusta.)

8 kommenttia:

 1. En tunnista mutta arvaan: vasen yläkuva Joroisilta, ruokaileva hymypoika Brysselissä(?), oikeella ylhäällä Kuopio, vasemmalla alhaalla Joroinen, keskellä alhaalla jossain Kallaveellä ja oikealla alhaalla ihan selkeesti Lanzalla. Paved shoulder..se on varmaan Havaijilta?

  VastaaPoista
 2. Oho..oikeella ylhäällä onkin tietysti Joroinen myös.

  VastaaPoista
 3. Pelottavan oikein veikkailtu! :D Eli vasen yläkuva tosiaan sateisesta Joroisilta, hymypoika Ranskassa (EM-kisat), oikea ylhäältä ja vasen alhaalta Joroinen, keskellä alhaalta Kallavesi ja oikea alhaalta Havaijilta. Taustakuva myös Havaijilta.

  Pisteet sinne! :D

  VastaaPoista
 4. Hienoa askartelua :)

  Sullahan on ollut sitkeä tauti, kun antibioottikuurejakin on tarvittu kaksin kappalein. Toivottavasti nyt on bakteerit nujerrettu.

  Itsellä oli tällä viikolla ensimmäistä kertaa liikunnassa sellaista "tekemisen meininkiä", joten kai pikkuhiljaa voi julistaa itsensä toipuneeksi ainakin siitä flunssasta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Joo, sitkeä poskiontelotulehdus, tai sitten ensimmäinen kuuri oli liian vaisu! ;D Mutta nyt tuntuisi tepsivän!

  Mahottomia nämä nykyajan lentsut! Haaveilen tuosta tekemisen meiningistä. Jospa minäkin kohta! :)

  VastaaPoista
 6. Mutta hei, onko tuossa liikennemerkissä muuten luodinreikiä?!

  VastaaPoista
 7. No kyllähän ne osa aika pyöreiltä näyttää. Jos joku on kärsinyt vakavasta auktoriteettiangstista ;)

  Ja kannattaa muuten olla varovainen sen tekemisen meiningin kanssa. Mä innostuin salilla niin, että teki takalistossa ja takareisissä pari seuraavaa päivää erittäin kipeää istua :D

  VastaaPoista
 8. Heh heh, jotenkin kuulosti tutulta tuo takaliston tila! :D Mutta niinhän ne sanoo että: "No pain, no gain!"

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!