keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Ironman Boise 70.3


Nyt voi sitten hehkuttaa, sillä ensimmäinen vaihe puolimatkanprojektissa on suoritettu. Nimittäin ilmoittautuminen. Idahon Boisessa pitää 13.6.2009 olla terä(s)kunnossa ja valmiina porhaltamaan uiden 1,9km, pyörällä 90km ja 21,1km juosten.

Nyt, kun tavoite on konkretisoitunut, on entistä kutkuttavampaa painaa läpi tuulen ja tuiskun talven aikana. Olen aivan täpinöissäni, kuten arvata saattaa. Ilmoittautumisen yhteydessä kysyttiin suurinta henkilökohtaista saavutustani. Kirjoitin, että olen ollut yhdessä ja nyt naimisissa PRO-triathleetin kanssa 10 vuotta! ;D

Toivottavasti (toivottava) tuleva työnantajani suhtautuisi myötämielisesti tälläiseen itsensä kehittämiseen...

8 kommenttia:

 1. Wohoo! Sitä aloitetaan heti tuolta kansainväliseltä tasolta :)

  Ja loistava tuo suurin saavutus! Helppoahan se on urheilla mutta onhan se aivan toista olla se "lätkävaimo", joka on miehen lisäksi naimisissa lajin kanssa (halusi tai ei) ;)

  VastaaPoista
 2. Neiti S: Jee, minä olenkin semmoinen kansainvälisentason urheilija, nähtävästi! ;)

  Osuit aivan asian ytimeen kommentillasi! :)

  VastaaPoista
 3. Huraa Arja!

  Esimerkillistä toimintaa. Nostan hattua: rohkeesti vaan tavoitteita ja työtä. Jos minä olen joskus inspiroinut (Almere -08) sinua, niin toivottavasti sinun toiminta inspiroi mahdollisimman monia tulevia tri-naisia (no miksi ei miehiäkin).

  Muista pitää meidät blogisi tunnolliset lukijat ajantasalla.

  VastaaPoista
 4. Treeni-intoa! Hienon kisan olet valinnut. Pyöräreittikin näyttää olevan mukavan vaihtelevaa maastoa olematta kuitenkaan mikään hirmuinen vuoristorata.

  VastaaPoista
 5. Tiina: Toivotaan tosiaankin, että muutkin innostuvat! :) Antaa se vaan hurjan paljon potkua, kun tavoitteelle tulee konkreettinen päivämäärä ja työtä tehdään sitten sen mukaan. Olet kyllä muuten varmasti inspiroinut muitakin! :D

  Perttu: Kiitos! :) Kisa valitsi minut, kun Teemun ehdoillahan tässä mennään! :D Kuten joskus pohdinkin, niin pyöräosuus mietitytti eniten. Paperilla reitti näyttää passelilta ja kisaraportitkin sitä havaintoa tukevat. Pitää siis mennä itse se myöskin toteamaan!

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa, nyt Boise 70,3 Ironman on kongretiaa, vaikkakin "sisäpiirin" tietoa on tuosta kisasta jo etukäteen tänne Satakuntaan tullut... Mahtavaa että ihmiset haastavat itsensä fyysisiin suorituksiin ja kannustavat siten myös muita huolehtimaan itsestään (ja siinä sivussa myös muita).

  Muista pitää meidät uteliaat ajantasalla miten treenit sujuu!

  VastaaPoista
 7. Jeeeee, go girl go!!!!!

  ht

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille ja lupaan (ehkä kyllästymiseen saakka = varoitus) raportoida projektin etenemisestä! :D

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!