sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Yökymppi ja avovesiuintia

No harmittavasti en kuitenkaan pyyhkäissyt sitä 10 km alle tuntiin, mutta ilmeisesti reitti oli vähän ylimittainen. Juoksin kuitenkin viisaasti ja mäkisellä reitillä olin maalissa ajalla 1:02:53 ja sijalla 23. Asfaltilla ja soralla juokseminen sai polven ilmoittelemaan itsestään, mutta ei kuitenkaan enää juoksun jälkeen. Tuloksia voi tarkastella täältä. Oli kyllä hauskaa ja siitä se taas juokseminenkin lähtee. Nauratti 6km kohdalla, että Teemu on jo maalissa... :D


Mökillä vietetty viikonloppu ei kuitenkaan ollut (vaan) makkaran syömistä ja löhöilyä, vaan tiukkaa treeniä! :) Kuvassa valmistavaa harjoitusta ollaan aloittelemassa Joroista varten. Märkäpukuni ei ihan ole sopiva minulle hartioista, mutta välttää vielä toistaiseksi, ainakin tulevan viikon... Alkukeväästä en olisi voinut kuvitellakaan uivani kilometriä järvessä, mutta nyt jo heinäkuussa se on tosiasia! Siitä siis rohkaisua muillekin! :)

4 kommenttia:

 1. Hyvä kuva! :)

  Mä tulen vaikka apinan raivolla maaliin, kun yritän selviytyä Joroisten haasteesta! Välillä hirvittää, mutta ehkä on jo viitteitä alkavasta adrenaliinin erityksestä koitosta varten...

  Mä tein valmistavana pyöräilyä ja juoksua.
  Tavoitteena ensimmäinen tri-tulos, yes.

  Todella harmi, ettemme voi jäädä seuraamaan varsinaista kisaa lauantaina, kun poika kilpailee toisessa lajissa la. Poikakin suunnittelee tri-kisan kokeilua, mutta ei vielä tällä kertaa.

  "Toisesta.."

  VastaaPoista
 2. Samoja fiiliksiä on täälläkin! Kun katsoin eilen reittikarttaa, niin hyvä ettei heti pitänyt lähteä kohti Joroista! :) Jännitystä ilmassa sopivasti!

  Apinan raivo auttaa melko pitkälle triathlonissa! :D Eilen tein itsekin pyörä-juoksutreenin, katsotaan, mitä tapahtuu perjantaina...

  Suomen kesässä on niin paljon hyviä urheilukisoja ja -tapahtumia, että jonkun joutuu väkisinkin jättämään välistä! Mutta ensi vuonna sitten poikakin mukaan!

  VastaaPoista
 3. Hei jee, onnea!!!! Ja mahtavaa jos joku pystyy "viisaaseen" urheilusuoritukseen...itse en ole vielä onnistunut:)


  Ja sitten omaa kisaraporttia: kisat meni siihen nähden hyvin, että vielä siinä vaiheessa kun lähtölaukaus kajahti oli meitä 5 juoksijaa kasassa ja pahasti näytti että vedetään pitkää tikkua siitä ketkä juoksee kahdesti/kolmesti. Mutta ristiretket kaljateltta-alueelle (mä en kyllä tajua miksi tollanenkin siellä pitää olla...) oli tuottoisa ja saattiin pari kisaturistia vahvistamaan joukkoja:D Kivaa oli tälläkin kertaa, mutta pyhästi on päätetty että ensi vuonna kun kisa käydään siellä teidän takapihoilla niin meillä on uusi nimi joukkueella, sillä toivon mukaan kaikki ovat silloin maistereita;)

  VastaaPoista
 4. Nooh, viisaaseen ja viisaaseen... :D

  Hauskalta kuulostaa tuo teidän viime hetken rekrytointitapahtuma! :D

  Liityn samaan joukkoon! Siis siihen, että "olemme kaikki maistereita" -porukkaan! Se on pakko.

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!