keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Uuden eturistisiteen jälkitarkastus

Tänään oli kauan odotettu päivä, kun tasan 7 viikkoa vanha, uusi eturistisiteeni jälkitarkastettiin ortopedin toimesta. Ja eipä olisi syntymäpäiväni voinut saada parempaa sinettiä! Olin tosi hermona, vaikka tiesinhän minä, että mitään erikoista ei varmaankaan olisi edessä. Kirurgi totesi, että kuntoutuminen on lähtenyt hyvin liikkeelle ja että uiminen, pyöräily ja soutuergo ovat sallittuja. Käytännössä kaikenlaiset kontaktilajit, pallopelit ja sen sellaiset hassuttelut (ml. hypyt) ovat kiellettyjä. Sauvakävelyä olenkin jo harrastanut ja hölkän saa aloitella pikkuhiljaa. Hiihtokin on sallittua, mutta siinä ei nyt paranisi mennä kaatuilemaan. Luulen, että malta olla myös nyt hiihtämättä, koska lajikirjo on jo kuitenkin aikamoinen. Pieni ojennusvaje polvessa vielä on seistessä, mutta sepä siitä korjautuu kyllä vielä.

Voiko tyttö kuulla mitään parempaa! 

Irongirl teki minusta prinsessan... Ehkä jäi vajaaksi yritys, mutta johtui enemmän minusta kun hänestä.
Jos ja kun tämän onnettoman tapahtuman piti sattua, niin olen onnellinen siitä, että minulla oli vakuutukset kunnossa, sain parasta hoitoa ja tarkoituksenmukaista fysioterapiaa, apua niin monelta taholta ja tavalla. Lisäksi osittain pedantti luonteeni takasi kurinalaisen jumpan, harjoittelun ja kuntoutuksen. 

7 kommenttia:

 1. Buahhah toi sun prinsessaluukki on kyllä aika paras, hieno kertakaikkiaan. =)

  Tsemppiä.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Onnea hyvistä uutisista! Kohta sä taas painelet tuolle menemään kuin rautanainen konsanaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toivottavasti noin käy. Mielenkiintoista nyt katsoa, että mitä noin 11 viikon "mitään tekemättömyys" ja tästä eteenpäin tehtävä kuntoutuminen on tehnyt kunnolle. Tosin ensi kesähän on enemmänkin virkistysurheilua, koska haluan kuitenkin ensisijaisesti toimivan jalan, enkä väkisin painaa hampaat irvessä ennätyksiä! :D

   Poista
 4. Jee onpa hyvä kuulla! Voin vaan kuvitella miten hyvältä tuntuu päästä taas liikkumisen makuun. :) Hyviä treenejä!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!