sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Voita itsesi -arvonta

Tämä viikko meni treenien suhteen täysin nappiin ja nakuttelinkin himpun vajaat 11h. Tämä siis kaikki kunnon treeniä eikä neppailua. Tänään ajoin +3h maastopyörää ja jos eilen oli hieno reitti niin tänään oli vieläkin siistimpi reissu!

Asiaan. Tammikuun lopussa julkaistiin "Triathlon: Voita itsesi!" -kirja. Olin yksi kahdeksasta triathlontarinansa kertoneesta triathleetista ja palkkioni sain kirjojen muodossa. Mikäpä sopivampaa kuin arpoa yksi kappale lukijoiden kesken!


Olen kirjoittanut tätä blogia seitsemän vuotta. Triathlonin parissa olen toiminut yli 10 vuotta. Olisi hauska tietää, miten sinä olet löytänyt triathlonvaimoblogiini (nyt tai alunperin).

Osallistu siis arvontaan jättämällä tämän kirjoituksen kommenttiosioon nimesi/nimimerkkisi ja tarina siitä, kuinka olet blogini sivuille nyt tai aikaisemmin päätynyt. Tee tämä viimeistään sunnuntaina 6.4.2014. Arvonta suoritetaan maanantaina 7.4. ja tulos ilmoitetaan samana päivänä.

29 kommenttia:

 1. Tää tais olla niitä harvoja triathloniin liittyviä blogeja silloin, kun oman bloggausurani aloitin ja etsin samanhenkisiä blogeja. Ja kirjotustyylistä oon tykänny ja sen takia tänne on tullu palattua kerta toisensa jälkeen :)

  VastaaPoista
 2. aikoinaan löysin googlen kautta kun ajattelin että kirjoittaako triahlon blogia.

  VastaaPoista
 3. Rakkaan miehesi kautta tämän löysin. Kivoja ja käytännön läheisiä tarinoita kuukaudesta toiseen.

  VastaaPoista
 4. Antti Hagqvist ja twitter opasti minut blogiisi. Täytyy laittaa seurantaan.

  VastaaPoista
 5. Pertun (Naumanen) blogin blogilistauksesta löysin, taisi olla 2008.

  VastaaPoista
 6. Jäljet johtavat Puolaan, eli tulitte tutuiksi nyttemmin Uudessa-Seelannissa asuvan yhteisen ystävämme kautta.

  VastaaPoista
 7. Minä löysin mielenkiintoisen blogisi, joko Ninnin Energianurkkauksen tai Jaanaban Liikuntapäiväkirjan blogilistojen kautta.

  VastaaPoista
 8. Mielenkiintoista ja hyvin kirjoitettua vanhan pelikaverin blogia olen lukenut vuosia. Innostitpa minutkin triathlonin pariin! t. Pena

  VastaaPoista
 9. Löysin blogisi, kun innostuin triathlonista.

  VastaaPoista
 10. APUA! Eihän tämmöstä voi muistaa.. Pian blogin kautta? Tai Jaanaban? Tai ihan kuukelilla.. :)

  VastaaPoista
 11. Joskus 2009 kun keksin että triathlon olis muuten siisti harrastus ja googlailin vertaistukea. Siitä asti näitä on ollut mukavaa ja mielenkiintoista lukea. :)

  VastaaPoista
 12. varmaan googlen avulla viime vuosikymmenen loppupuolella. innokkaasti seurailen!

  VastaaPoista
 13. Antin päivityksen kautta tänne eksyin, kirjaa olen hieman jo selaillut ja mielenkiintoiselta vaikutti! Pistän myös sun blogisi seurantaan...

  VastaaPoista
 14. En muista mistä tänne aikoinaan ensin kerran päädyin (veikkaan niitä opiskelujuttuja), mutta vuoden 2007 puolella se on ollut. "Laadukasta" kommentointia siis lähes koko blogin historian:D Ekasta livetapaamisestakin Lahden hiihtomontussa taitaa olla jo muutama vuosi aikaa!

  ht/Liisa

  VastaaPoista
 15. Facebookin kautta sivuille päädyin nyt tänään ensimmäistä kertaa. Muutama triathlonkisa vasta takana ja toivottavasti monta kisaa vielä edessä. Näin aloittelijana lajin parissa on mielenkiintoista ja opettavaista lukea muiden kokemuksia. :D -Jenni-

  VastaaPoista
 16. Päädyin varmaan googlettamalla triathlonista tms.. Luen paljon muitakin urheilublogeja ja kaikki urheilu kiinnostaa.
  THS

  VastaaPoista
 17. Penan tavoin vanhan pelikaverin edesottamuksia uudella saralla on ollut ilo seurata - ja vaikken itse (vielä?) olekaan triathloniin sekaantunut, niin kyllähän tästä voi ammentaa inspiraatiota mihin tahansa elämän haasteisiin! :)

  VastaaPoista
 18. Eiköhän se ollut sitä Aqua Terra- aikaa.Tutuiksi tultiin, ja siitä se "seuranta" alkoi .Teemu oli hyvänä startterina, kun tri-koulua käynnistettiin-ISO KIITOS hänelle! Edelleen harrastus verissä, hyvä niin. Kiitos kirjoituksistasi, niitä on mukava lukea;)
  m.kurikka(at)jippii.fi

  VastaaPoista
 19. Vuosi -06 tai -07, triathlonaiheinen vedonlyönti, alkoholilla oli osuutta asiaan. Siitä se ajatus lähti ;) -jarkka-

  VastaaPoista
 20. Tarina on niinkin lyhyt, mutta sitäkin ytimekkäämpi - nimittäin Antti Hagqvist!

  VastaaPoista
 21. Tais olla viime kesää, tai vähän aikasemminkin, kun etsiskelin triathlon aiheisia blogeja. Tänne osuin jonkun toinen triantlonblogin kautta.
  Sanna

  VastaaPoista
 22. Löysin ekan kerran sun blogisi jotenkin, kun etsin triathlonblogeja. En kyllä muista, miten. Ehkä googlella, ehkä jostain blogilistalta. Vuosi saattoi olla 2012. SItten mun RSS feedini meni jotenkin rikki, ja luulin, että sun blogisi ei päivity - ja poistin sen seurattavista. Uudelleen löysin tänne viime vuonna. Silloin taisin päätyä tänne Pian blogista Spring Adventuren jälkeen.

  VastaaPoista
 23. Täällä myös yksi vanha pelikaveri. Ja sinne Joroisten pikamatkalle lähdettiin ensin joukkueena ja sitten ihan itekseen. Vaikka meinasin hukkua niin kipinä triathloniin jäi. Monta vuotta oli välissä ja nyt viimein (!) triathlonkoululainen. Onpa vaan ollut mukavaa! P.S. Triathlonkoulumme infotilaisuudessa oli esittelyslideilla kuva minusta (Teemun ottama, ehken vuosi 08 tai jotain :D )

  VastaaPoista
 24. Vasta pari viikkoa sitten tutustuin blogiisi, kun mieheni tiesi kertoa Teemusta. Tavoitteena on osallistua elämäni ensimmäistä kertaa triathlonkisaan kesäkuussa. Tiedonjano on siitä syystä korkealla. Kiva lukea konkareiden ajatuksia! Tiina

  VastaaPoista
 25. Hei! Se on joko Teemun blogin kautta, tai sitten sillä yleisemmällä tavalla, (jolla myös miehesi blogin löysin) eli googletin erilaisia triathlon-aiheisia blogeja. Tästä on varmaan pari vuotta jo, silloin kuin aloittelin oman bloggaamisenkin. En olisi ikinä arvannut, että niitä on niinkin monta, joten nyt seurataan aika montaa bloggaajaa ja aina välillä haaviin tarttuu lisää :)

  VastaaPoista
 26. Googlella joskus pari vuotta sitten kun lajista kiinnostuin enemmän.

  VastaaPoista
 27. Sama tarina. Teemun blogi löytyi varmaan ihan googlettamalla ja tää löytyi sitten sitä kautta.

  VastaaPoista
 28. Voiko triathlonisti olla eksymättä tänne?

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!