torstai 9. tammikuuta 2014

Kappas - uusi vuosi!

Olen myöhässä, mutta vuosi 2013 oli ja meni. Se oli hieno vuosi monin tavoin. Harjoitusmäärällisesti jäin paljon aikaisemmista, mutta toisaalta vuoteen lähtiessäni minulla oli kyljessäni 6kk ikäinen vauva, joten 285h on siinä mielessä oikein hyvä tuntimäärä. Suurin osa on korkealaatuista treeniä eikä ns. tuntikeräilyä tullut harrastettua. Painopiste oli juoksussa, mitä tulikin yhteensä huimat 862km. Pyörää tuli 1700km, mikä on aivan mahottoman vähän ja uintikin jäi vaivaiseen 46km.

Mutta ajattelen itse niin, että vuosi oli hyvä ja tein huikeita ennätyksiä maratonilla. Treenihän pyörii nyt hyvin ja harjoitusohjelma vaihtuu nopealla syklillä. Tulevassa ironmanissa aikaa saan tuotua alaspäin nimenomaan juoksulla ja tietty pyörällä, mutta Frankfurtin ja Zurichin pyöräreitti on kuitenkin hieman erilaiset. Ja pääsiäisenä suuntaamme kissojen ja koirien mummojen ja ukkien kanssa etelään pyöräleirille, joten siellä tulee kunnon annos pyöritystä kevääseen!

Se on vuosi siis paketissa ja uusi jo hyvässä vauhdissa. Lunta ei etelä-Suomessa ole, mutta minkäpä sille mahtaa. Pyörällä saa ajaa! Tosin alkaa kyllä vähän mietityttää se Pirkan Hiihdon 90km maaliskuun alussa, jos ei edes sitä 90km saa hiihdettyä ennen sitä kasaan! :D Menee sitten oikein kunnolla retkeilyksi, jos niin käy.

Lomalla käytiin kirmaamassa mummon työpaikan jumppasalissa, kun ulkona oli ihan kamalan liukasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!