torstai 7. marraskuuta 2013

Juoksumaisemat

Kun jo jokunen vuosi sitten etsittiin omaa kotia, oli vaatimuslistalla hyvät treenimaastot lähellä ja minulle kohtuullinen työmatka. Ladut löytyvät 600m päästä, pyörällä pääsee ajamaan käytännössä heti vapaata vauhtia ja juoksuun on vähintäänkin mukavat maisemat. Työpaikkakin on juuri hyvän matkan päässä. Nyt koti on käynyt pieneksi, mutta ei tästä kiire pois ole.

On peltoa ja rakennusta.

Sieltä tulin,

Silmä lepää.
Todella harvoin maltan ottaa kuvia lenkillä, mutta näin offseasonin jälkeen se nyt suotakoot. Tätä viikkoa on fiiliksenä leimannut kamaluus. Uinti ja juoksu ovat molemmat tuntuneet kamalalta. Se on väliaikaista, toivotaan tiedetään. Harjoitusohjelma on kuulema työn alla ja lepo on tehnyt tehtävänsä, sillä kamaluudesta huolimatta into on jo kova! Se on kumma, että miten tauon jälkeen kroppa menee niin tukkoon treenin taas alkaessa, että hyvä ettei pohjaan uppoa ja ojaan kaadu.

Ja koska olen yllytyshurja, niin olen ilmoittautunut Pirkan hiihtoon 90km. Voin vain toivoa, että tulisi hyvä talvi... Ja sopii odottaa, että voitelu onnistuu! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!