maanantai 9. syyskuuta 2013

Kuopio maraton - DNS

Tästä olisin juossut, jos olisin juossut... HMPH!
Arki on ollut melko kiireistä Teemun ollessa kisaamassa Ameriikoissa. Kyllä kannatti, sillä tuloksena oli yhdeksäs sija huonon uinnin, mutta todella hyvän pyörän ja perusjuoksun jälkeen. Olisihan se aika hienoa nähdä, että mihin Teemu pystyisi, jos voisi olla esim. vuoden täysammattilaisena. Tulevaisuus näyttää...

Minä taasen lensin lapsosen kanssa Kuopioon töiden jälkeen perjantaina, jotta pääsisin juoksemaan puolimaratonin lauantaina. No en päässyt, sillä sain flunssan. Irongirl on ollut enemmän ja vähemmän räkänokka ja nyt oli sitten minun vuoroni. Onneksi näyttää siltä, että etupainotteinen lepo auttaisi ja elämä alkaa taas voittamaan meillä molemmilla. Seuraavaksi kohti Vantaa maratonia lokakuussa. 

Möin muutaman vuoden vanhan CC:ni ja tilalle on tulossa hiilikuituinen maastopyörä. Siitä lisää, jahka kuljetusliike sen ovelle kantaa!

5 kommenttia:

 1. Voi räkä. Parantumisia pian. Itse olin myös Kuopiossa, mutta juoksemaan en keremnyt.
  Täällä Nuuksio Classic juoksun jälkeen ollaan myös ihmetelty yskän ja köhän määrää. Onneksi itse olen ollut vain semikipeä ja nyt näyttää paremmalta.

  VastaaPoista
 2. Juoksit Nuuksiossa? Vau, oliko hauskaa?

  Tauti alkaa olla ohi, huh.

  VastaaPoista
 3. Nuuksio oli upeanä, hauskaa ja suosittelen. Voi olla että metsänpeikko on minua purrut... Kjäh kjäh. Asfaltille vain pyörällä, mutta juosten menee kyllä metsään tänä mies 😊

  voi sinua kuin kaaduit.. Viikko pari siinä sitten menee.

  ps. Upea pyörä!

  VastaaPoista
 4. Metsänpeikon aiheuttama purema voi olla pitkäkestoinen juttu! Hehe. Se on kyllä kivaa, mutta harmittavan vähän sitä voi harrastaa, jos IM:lle tähtää. Tai Vantaa maratonille.

  Pyörä on huikea, kiitos. On se vaan mukavaa ajaa polkuja, joskin välillä hirvittää...

  Kaatumisesta kertominen livenä aiheuttaa naurua. Minuakin jo vähän naurattaa, kun ei käynyt pahemmin. Että voikin kaatua kovasti juostessaan! En lakkaa ihmettelemästä sitä.

  VastaaPoista
 5. Vantaalle ehkä itsekin tulossa.. Tai sitten eksyn metsään. 😊 Voimia ja palautumisia.

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!