torstai 8. elokuuta 2013

Kohti Kuopiota

Teemu kisasi ensimmäisessä pääkisassaan viime sunnuntaina UK:n Ironmanilla Boltonissa. Loistavaa uintia seurasi vaikea pyöräosuus, mutta juoksu kulki ja tuloksena alle 3h maraton. Loppusijoitus kahdeksas! Tämä olkoon kaikille trinisteille opetukseksi, vaikka se vähän kornilta kuulostaa, että kisa ei ole ohi ennen kuin maaliviiva on ylitetty. Tämä oli sisun ja päättäväisyyden yhdistelmä.

Se siitä. Maanantaina kävin kipittelemässä kovaa 4x4min ja tiistaina osallistuin HelTri-Cupin rykäsyyn jättäen juoksun pois. Tylsää mennä "keskeyttämään", mutta sain tuossa aika sähäkän uintitreenin ja kovan pyörän. Keskiviikkona oli jumppa kotona ja tänään, ooh tänään, kävin uimassa Kaitalammella. Vuorottelimme ja kun lastenhoitovuoroni päättyi, tuli lammelle lajitovereita! Miten hauskaa! Uimme pari kilometriä lammen päähän ja takaisin, n. 40min. Nyt aion säilyttää tämän tunteen rentoudesta ja vauhdista. Koskaan(!) en ole tehnyt näin hyvää avovesiuintitreeniä fiilikseltään kuin tämän! Ja se on paljon se! :-)

1 kommentti:

  1. Hieno uinti oli kyllä ja kävipä tosiaan tuuri kun satuimme rannalle samaan aikaan. Kiva lampi ja mahtavaa seuraa! Tänään oli sitä fiilistä JA vauhtia, kerrankin!

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!