tiistai 2. lokakuuta 2012

Lokakuu ja treeni alkoivat

Kun kalenterissa käännettiin lokakuu esille, tuntui sopivalta polkaista myös harjoittelu käyntiin. Tämänhän mahdollistaa oikein hyvin sijaintimme Vuokatissa sekä rakas aviomieheni, joka vaipanvaihtoja pelkäämättä ottaa vauvan kainaloon ja sanelee minulle tehtävän harjoituksen.

Eilen ajoin pyörällä ihan huikeen jyrkän hiekkarinteen alle ja kipusin pehmeän seinän neljästi ylös. Olipa aika hapokasta.

On se vaan onni, kun löytyy valmentaja vierestä. Vielä hienompaa on Teemun kyky yksilöidä treenit tavoitteiden saavuttamiseksi eikä niin päin, että otetaan treeni ja toivotaan sen kehittävän edes jotakin, kun on se treeni kerran keksitty. Esim. hiekkarinteen nouseminen mm. minimoi juoksun iskutuksen, joka ei vielä tunnu hyvälle. En olisi itse hoksannut. :-)


1 kommentti:

 1. Moi Arja !!

  Huomasin et sulla on hieno blogi täyn hyvää materiaalii ! Olen itsekkin bloggaaja ja voit tutustuu mun blogiin alta :
  http://www.empowernetwork.com/tpv/

  Jos oot kiinnostunu tienaamaan lisärahaa blogillasi niin ota minuun yhteyttä. Olen internetmarkkinointin parissa työskentelevä ja lisäsinkin juuri omaan blogiini mainokset joiden avulla tienaan lisärahaa. Jos haluat tietää lisää niin laita viestiä :

  blogtuomasvuorma@gmail.com

  Ja hei, kerro mitä mieltä oot mun blogista, kaikki palaute on arvokasta ja arvostan sen korkealle :)

  Energistä treeni syksyä Tuomas Vuorma

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!