perjantai 3. elokuuta 2012

Kesän ensimmäinen avovesiuinti takana

Moni on varmasti ehtinyt tekemään jo sen viimeisen avovesiuinnin, mutta eilen pakattiin Irongirl ja uintikamat autoon ja suunnattiin järven rantaan. Teemu jäi luonnollisesti Irongirlin kanssa ja minä pyyhälsin selälle.

Teemu antoi ohjeeksi uida (Pitkäjärvellä) poijujen muodostaman kolmion ja minä lähdin intoa puhkuen matkaan. Olinhan uinut tuon saman reitin ja vielä monta kertaa peräkkäin useaan otteeseen, aikaisemmin. Puolessa välissä matkaa ajattelin, että ihan oikeesti, mitä minä täällä teen! :D Jaksanko uida loppuun? No jaksoinhan minä ja oli kyllä mahtavaa. Ensimmäinen kerta oli lyhyt, mutta sitäkin antoisampi. Järvestä noustuani vaihdon vaatteet salamana, jottei kylmä ottaisi strategisiin paikkoihin...

Fisu
Tästä se taas lähtee. Trainerin päällekin olen jo hypännyt, asennon asennusta varten. Juoksua meinasin odottaa vielä reilusti, ei sen suhteen ole kiirettä ja parempi ottaa varovasti. Huippua! Onneksi on kesä. Parin viikon päästä matkataan Ruotsiin ja Kalmariin. Huippua sekin! :D Irongirlkin on ilmoitettu vauvauintiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!