torstai 2. helmikuuta 2012

Talviunilta hangille

Kuten jo olen aiemmin todennut, niin viime vuosi oli elokuuhun asti yhtä urheilun ilotulitusta. Syyskuun lepäilin ja liikuin siten kuin tuntui hyvälle. (niin kuin toisaalta yleensäkin teen). Loka-marraskuuksi vajosin talviuneen ja pelkästään työmatkapyöräily ja työpäivä olivat tarpeeksi ja loppuaika kului levätessä. Kuten muutama onkin jo kysellyt minulta, niin kesälle 2012 en ole ilmoittautunut mihinkään kisailuihin ja kun muut hehkuttavat rekisteröitymistä IM:hin ja muihin vastaaviin karkeloihin, niin minulla vaan kasvaa vatsa. Eli tuo muutaman kuukauden talviuni johtui kasvavasta perillisestä ja kesäkuussa meille saapuu TRI-vauva! :)

Synttärilahjaksi sain uudet suket ja monot! Hyvin luistaa, vaikka eturessu onkin jo aika pallo! :)
Urheilua ja liikuntaa olen jatkanut talviunesta heräämisen jälkeen. Hiihtoa, sauvakävelyä, toiminallista kuntopiiriä, joogaa, pilatesta, spinningiä ja juoksua olen pitänyt ohjelmistossa. Uintiakin, mutta halliin lähdössä on aika iso kynnys, syytä tai toisesta. Tehoja olen tiputtanut huomattavasti ja jos en kehtaa (savolainen kehtaaminen = ei huvita) lähteä lenkille -15 asteen pakkasessa, niin enpä ole sitten lähtenyt.

Huoli pois! En aio tehdä tästä odotusblogia, vaan kirjoittaa edelleen triathlonista ja harjoittelusta. Jos ei omasta niin sitten muiden! :)

14 kommenttia:

 1. Vau, onnea teille molemmille! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Onnea täältäkin :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut sekä tulevalle äidille että isälle... ja vauvan jälkeen vauhti senkun kasvaa...

  T.Katja

  VastaaPoista
 4. voi jee, onnea hurrrjasti <3

  Mä kyllä vähän olen aavistellutkin, kun viimeaikainen blogikirjoittelu ei ole yhään muistuttanut sulle ominaista blogikaavaa;)

  VastaaPoista
 5. Virtuaalionnittelut täältäkin, Arja! Masusi on hieno!

  VastaaPoista
 6. Olipas hauska nähdä että "Lyyti-Elmeri" on kasvanut vauhdilla ;)
  Pakkasterveisin Savosta

  VastaaPoista
 7. Vau, kiitos kaikille! :) Tästä on hyvä jatkaa! Sekä kirjoittelua, että kasvattelua!

  VastaaPoista
 8. Noniin, täältä vielä mattimyöhänenkin herää onnittelemaan :D

  Eli onnea onnea! Ja mua ei haittaisi oikeesti lukea sun ajatuksia raskaus vs. urheilu. Aika samoilla linjoilla taidetaan tosiaan mennä..

  VastaaPoista
 9. Hehee, mattimyöhäisetkin otetaan mukaan! Ja onnittelut samoin sinne! :)

  Luulen, että kirjoittelen tuosta raskaus vs. urheilu -asiasta omasta näkökulmastani enemmänkin. Se kun on nyt se itseään lähellä oleva asia. Samoin innolla odotan sinun tarinoita aiheesta! :)

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!