keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Hiihtotutkimusleski

Voi voi. Sunnuntaina olisi edessä odotettu urheilutapahtuma, eli Pääkaupunkijuoksun 1/2-maraton. Mutta kuten ehdin jo voivotella, niin lenssu se meinaa vaan kaartaa paikalle. Sunnuntaina juostiin Teemun kanssa 1,5h Puijolla ja jalat oikein kipitti baanaa, mutta nyt on puhti poissa. Saapa nyt nähdä, että tointuuko tästä juoksukuntoon, meneekö lenkkeilyksi vai joutuuko jättämään kokonaan välistä. Tällaistahan se on, kun syksyn puolella yrittää urheilutapahtumiin mennä, niin ei ole takeita etteikö joku pöpö pyyhkäise ylitse.

Harjoittelusta sen verran, että tarkoitus on tuttuun tapaan aloittaa puntti- ja uintikuurilla. Erityistarkastelussa polvi ja sen vahvistaminen (kyllä, edelleen). Uinnssa on tarkoitus saada uintia tasapainoisemmaksi molemmilta puolilta. Toisaalta on ihan kiva taas palata tekemään perustyötä noiden asioiden parissa. 

Kuva voitokkaasta Kuopio Triathlonista kesältä 2011. Tuolloin terve kuin pukki!

Itse asiassa tuli tuossa lenssusta mieleen, että ihmeen terveenä sitä on saanut tänä vuonna ollakin. Liekö tekemistä D-vitamiinin syömisen kanssa, jotan olen ottanut ihan reilusti nyt jo vuoden ajan. Oli vitamiinin ansioita tai ei, niin aion syödä sitä jatkossakin. (Nyt en muuten sitä ole syönytkään!)

Näiden (hajanaisten ja sekavien) ajatusten päätteeksi on hyvä mainostaa tulevia hiihtoleirejä. Siis minun omia leirejä. Olen varannut parit lennot talven kaukokohteeseen Kajaaniin Teemun luokse. Pääsen siis pitämään hyvät hiihtosetit Vuokatissa tänä talvena! Olenkin muuten hieman ihmetellyt, ettei minulle ole tarjottu "Suuri Hiihdon Ystävä" -ansiomerkkiä, sillä olenhan tukenut suomalaista maastohiihtoa niin paljon, että olen jopa lähettänyt rakkaan aviomieheni sitä tutkimaan! Luulisi tulevan hyvää tutkimusta! :D

4 kommenttia:

 1. juoksua juoksua, puolikkaalla nähdään. saapi nähä miten käypi....vedetään vielä vantaan mara perään.

  pasi

  VastaaPoista
 2. Sittenhän tuo nähhään, että miten meidän käy! Edelleen juoksutilanne on vähän auki, tänään meinasin käydä kokeilemassa hölkkää.

  Sinä nyt vedät vaikka täydenmatkan tuosta noin vain, toista se on minulla, kun olen jo pari off seasoniakin viettänyt. :D

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti flunssa ei iskenyt!!

  Itse olen ollut ihan käsittämättömän terve tänä vuonna. Ei yhtään saikkupäivää töistä (damn...)ja flunssa on uhitellut vain kerran parin päivän verran.

  Ehkä se "Suuri Hiihdon Ystävä" -merkki tulee sitten ensi keväänä. Ei niitä kunniamerkkejä nyt ennakkoon jaella. Tai sitten sun pitää olla vain ylpeä siitä, että olet voinut osallistua moiseen projektiin ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä se iski, tosin ei kuumeella tai muulla, mutta juoksemaan ei viitsi lähteä, vaikka koko homma on paranemaan päin.

  Niin, kai minun vain pitää jäädä odottelemaan näitä lukemattomia kunniamerkkejä, jotka minun mielestäni minulle kuuluu! ;D

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!