torstai 30. kesäkuuta 2011

10 päivää

Tiistain avovesiuintikisa (1500m) meni oikein nätisti aikaan 26:01 ja tuloksena 3. sija (NYL). Tulokset löytyy täältä. Perusnätti uinti ilman ongelmia, lukuunottamatta loppukiriä, jolloin iski pohkeeseen kramppi...
10.7.2011

Tätä vuotta on kulunut nyt kuusi kuukautta. 10 päivän päästä yritän toteuttaa suurinta liikunnallista tavoitettani koskaan. Koska olen ehkä hivenen pedantti, niin harjoituspäiväkirjani koontisivulla on piirakoita ja käppyröitä harjoitustunneista ja kilometreistä. Pyörääkin on takana uskomattomat 2853 kilometriä! Harjoitustunteja on kerääntynyt yli 230 tuntia.

Harjoitustunnit kuukausittain:

tammikuu 32h
helmikuu 31h
maaliskuu 37h
huhtikuu 51h
toukokuu 41h
kesäkuu 40h

Olen hyötynyt uskomattoman paljon tietenkin siitä, että rakas aviomieheni on valmentanut minua ja tehnyt joka viikolle harjoitusohjelman. Parempaa valmistautumista ei voisi siinä suhteessa osaa kuvitellakaan. Sama nyt, kun kisapäivä lähenee, niin saan ohjeet päiväkohtaisesti, joten omia villejä ideoita en (onneksi) pääse toteuttamaan. Petteri kysyi kerran Kuusijärveltä tultaessa, että teenkö kaiken mitä Teemu sanoo. Tarkensi sitten heti, että tarkoitti harjoittelua! :D Ja olen kyllä tunnollisesti "suorittanut" ohjelmat siinä muodossa kuin ne ovat olleet. 

Jännitystä on ilmassa. Teemun sanoin "ämpyilyä" on ilmassa enemmän kuin yleensä. Eilenkin sorruin nalkuttamaan, mitä en tietenkään yleensä tee. Pyysin heti anteeksi. Kyse oli ruohosta ja hiekasta eteisen lattialla.

3 kommenttia:

 1. Upeat treenimäärät!! :) Toivon tsemppiä kisaan! Jo maaliin pääseminen on hatunnoston arvoinen suoritus, itse asiassa oikeasti paljon, paljon enemmän!

  Mukavia valmisteluja ja tsemppiä viimeiselle viikolle! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä teidän perheen tiimi! Tosin Teemulla onkin helppoo kun on hyvä ohjattava;)Hienot on kyllä treenimäärät ja ihaltaivaa kurinalaisuutta. Me lähdetään nyt kohti Tahkoa,hiki jo valmiiksi....

  liisa

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ninni! Saas nähdä, että nostellaanko hattua! :) Toivottavasti.

  Liisa, olet oikeassa, kyllä Teemulla tässä on tosi helppoa! Hauskaa Tahkon kiertoa! :D

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!