sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Tehoja!

Tämä viikko huipentui Helsinki Triathlonin kevätleiriin, jolle pääsin osallistumaan ensimmäistä kertaa. Noin 70 triathleettia ja sellaisiksi mielailevia keräntyi uimaan, juoksemaan ja pyöräilemään (huomasin, väärä järjestys). Kuulostaa haasteelliselta, mutta ohjelma oli räätälöity erinomaisesti ja treenit suunniteltu siten, ettei suuresta määrästä huolimatta ollut liian ruuhkaista. Todella mukavaa porukkaa oli taas liikenteessä. Kiitos vaan kaikille! :)

Oma leiri meni todella hyvin. Olin treenannut tätä vasten (viim. kolmen viikon aikana 34h, sisältäen reilusti myös tehoja), joten tuleva lepoviikko on tarpeen ja odotettu "vieras". Lauantain uinti ja yhdistelmätreeni purivat erinomaisesti ja sain itsestäni vielä hyvin vauhtia irti. Tänään aamulla tuli vielä tunti uintia, jonka jälkeen 87km pyörää, joten viikonloppu oli taputeltu. Sanoin kyllä Teemulle äsken, että minun kroppa ei taida enää kestää tätä Suomi-Ruotsi -finaalia... :)

Viikon treenit:


Maanantai: juoksu (parisuhdehölökkä) 32min, 5km
Tiistai: juoksu 1h32min, 14,2km
Keskiviikko: lepo pöytäjääkiekon naistenmestaruusturnaus
Torstai: lepo
Perjantai: juoksu (sis. mm. drillejä ja testijuoksu) 60min
Lauantai: AP: uinti (sis. tehoja) 2h, 4,1km - IP: yhdistelmä (3 x 30' pyörä + 10' juoksu) 2h
Sunnuntai: API: uinti (tekniikkaa) 1h - APII: pyörä 3h40min, 87km

Total: n. 12 h


Viikon erikoisuutena oli keskiviikkona pelattu naistenmestaruusturnaus pöytäjääkiekossa. Hävisin ns. "seitsemännen pelin" enkä päässyt finaaliin, vaan tulin kolmanneksi. Mutta olenpahan kehittynyt siinäkin! :D

2 kommenttia:

  1. Hyvä draivi sulla päälle ja itseluottamus myös. Mulla on iskenyt sellainen epämääräinen treeniahdistus, pitäisi saada kovuutta lisää tähän hommaan. Toistaiseksi lähinnä "pappakovuutta" ilmassa.

    VastaaPoista
  2. Hauskaa, jos se draivi ja fiilis välittyy lukijallekin. Minulla oli alkuun epäily, että näinköhän sitä kovuutta saa treeneihin lisättyä, kun pitäisi mennä mukavuusalueensa ulkopuolelle, mutta luulen, että onnistuminen minun kohdallani on kiinni tuosta harjoitusohjelmasta ja sen suunnittelusta. Siitä kiitos (taas) Teemulle! :)

    Mutta nyt tsemppiä Peque ja pappakovuus romukoppaan! :D

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!