sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Pakkasta

Pakkaset ne vaan jatkuvat. Kukaan muu ei varmasti ole huomannut tätä asiaa, joten luette sen nyt täältä. Omaan elämääni se vaikuttaa siten, että työmatkatempo on jäänyt nyt välistä ja olen kulkenut töihin bussilla. Kiva kyllä, että on kunnon talvi.

Teemu kävi hiihtämässä lauantaina Jämillä Peloton Ski-Marathonin ja monon verran hävisi ykkössijan. Ja minua harmittaa, että en ollut mukana, mutta tämä on nyt seurausta siitä, että minunkin pitää saada tehtyä treeniä varsinkin viikonloppuisin. Lauantaina Teemua oli kehotettu jälleen harkitsemaan lajinvaihtoa, mutta se ei kyllä valitettavasti käy laatuun. Miettikää nyt, olisitteko mieluummin palelemassa pakkasessa vai hikoilemassa esimerkiksi, sanotaan nyt vaikka Havaijilla! Niih, että tässä nämä perustelut. ;-)

Tämän viikon treenit menivät seuraavasti:


Maanantai: pyörä (trainer) 45' + kuntopiiri 15'
Tiistai: palauttava pyörä (trainer) 30'
Keskiviikko: pitkä uinti 3,1km / 85'
Torstai: kuntosali 60'
Perjantai: lyhyt, aamu-uinti 1km (sis. 6 x 50m 1min10sek lähdöillä) / 30'
Lauantai: pyörä (trainer) 120'
Sunnuntai: 17km / 120'


Total: n. 8h

Ensi viikolla pitäisi (lauantaina) hiihtää Finlandiassa 32km pertsaa. Tässähän on ollut hieman trabelssia tuon jalkaterän kanssa, mutta kun tänään vaihdoin (Teemun ansiosta) pohjalliset täysin lässähtäneistä uudempiin, niin mitään ongelmaa ei enää ollut, joten ehkä tuo on voitettu kanta. Saas nähdä, toivotaan parasta! :)

3 kommenttia:

 1. Tässä talvessa positiivista on se, ettei ole tarvinnut pahemmin kahloa loskassa. Pienenä miinuksena voisi pitää sitä, että tuo junaliikenne ei oikein toimi tässä perinteisessä suomalaisessa talvikelissä ;)

  Ja tuohon lajivalintaan on kyllä todella hyvät perusteet. Jos vaihtoa miettisi, niin sitten kannattaisi valita beachvolley tai joku muu pääsääntöisesti mukavissa sääoloissa harrastettava laji :D

  VastaaPoista
 2. Joo, mieluummin Havaijilla kuin ladun varressa! Tsemppiä Finlandia-hiihtoon!

  VastaaPoista
 3. Erityisen totta on tuo, että loskaa ei ole juurikaan näkynyt! Junaliikenteltä olen saanut osakseni vain kohtuullisen heikkoja suorituksia, mutta onhan tämä nyt poikkeuksellista ollutkin! ;D

  Hyvä huomata, että perusteluni uppoavat muihinkin! ;D Kiitos tsempeistä!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!