sunnuntai 30. tammikuuta 2011

4D: Mieheni piinaa tasatyöntöharjoituksilla

Eli hiihtoa on tullut ihan mukavasti tällä viikolla. Ja sitä tasatyöntöä. Tänään tein jonkinlaisen henkilökohtaisen ennätyksen, sillä kaaduin ylämäessä. Selityksenä nyt kuitenkin, että oksia ja roskaa oli ihan mahottomasti joissakin kohtaa, joten noin kolmen tunnin hiihdon aikana olisi voinut tapahtua pahempaakin, siis ylpeydelleni. Kuten alla olevasta huomaa, niin hiihtovauhtini ei ole mitään lentoa, mutta vauhdin on tarkoitus (noissa pitkissä) olla "helppoa". Jätän kuitenkin taakseni nuo latujen tervaskannot, jotka varmasti ovat suurilta osin yli 70 vuotiaita ja lapsiperheet. Helmikuun lopulla pidettävässä Finlandiahiihdossa (32km, P) voi sitten mitellä kelloa vastaan tiukemmin.

Viikko 4:
Maanantai: lepo
Tiistai: kuntosali 60min
Keskiviikko: uinti 3,1km / 85min
Torstai: hiihto 9km / 60min (tehoja)
Perjantai: uinti 1,3km / 45min
Lauantai: hiihto 17,2km / 2h
Sunnuntai: hiihto 2h45min / 24,1km + pyörä (trainer) 1h15min


Total: n. 10 tuntia

4 kommenttia:

 1. jes, hei afterHiihto treffit ruokateltalla eks jeeee! Vitsi mä innostuin samointein!
  Mullahan on (vielä) jalkapaketissa mutta toiveet on kovat että pääsisin ladulle numerolapun kanssa,ilmoittauduttukin on...harjoiteltu ei luonollisestikkaan mut toihan on sen verran pitkä matka että oppiihan siinä matkan varrella;)

  Me asutaan siinä kisakeskuksen vieressä tätä nykyä (hui!). Mihinköhän mä sen kauan sitten tehdyn Arja kylttin olen laittanut;)

  ht

  VastaaPoista
 2. Veditkö ylämäetkin sillä tasatyönnöllä?

  Oittaallakin oli tosi roskaiset ladut, mutta pystyssä pysyttiin, tosin niukasti. Mutta onhan se varmaan kivempi kaatua ylä- kuin alamäessä.

  VastaaPoista
 3. HT: Oho, olisiko todellakin nyt se kerta!? :D Mutta mitä ihmettä, jalka paketissa!? Ai te sijaitsette siellä nykyään. Nyt kyltti/banderolli esille ja toivottavasti pääset baanalle!

  Pia, yritän minä loivemmat ylämäet vetäistä tasurilla, mutta nyt on ojentajat aika kippeet! :D Viime yönä oli ilmeisesti tuullut ja siitä roskaisuus, ainakin näin ajattelin. Joo, mukavampi kaatua nenälleen ylämäessä kuin mennä pitkälleen kovassa (tänään huippu 35km/h) vauhdissa alamäessä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä me itsekkin ihmetellään useasti että miten ihmeessä tänne olen päädytty:) Onneksi kaikki on kuitenkin väliaikaista, Dee kopeloi ensi syksyyn asti paikallisten urheilijoiden koipia
  ...mites se menikään, ei oo suutarin vaimolla kenkiä tai jotain:)

  Kyllä mä sen nyt aion urheasti hiihtää, vaikka eilen tulikin kuolema hiihtolenkillä ensimmäisessä ylämäessä. Suklaapatukkaa vaan taskuun...

  Laittasin sulle sähköpostia, mutta minne?

  ht

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!