torstai 9. syyskuuta 2010

Uusi ulkoasu

Olen saanut jo pitkään palautetta siitä, että blogini nimi pitäisi päivittää. Nimitys "triathlonvaimo" ei enää istu, kun takana on puolimatkan kisoja, maratoneja, pyöräkisoja yms. Triathlonvaimon saa pois blogista, muttei minusta. Kuitenkin olen samaa mieltä ja jatkossa postauksissa keskitynkin enemmän treeneihin, uutuuksiin ja triathlontapahtumiin sekä uutisiin. Siksi tuntui sopivalta vaihtaa blogin ulkoasukin. Melko dramaattinen lopputulos, mutta makustellaan sitä nyt ainakin talvikausi ja katsotaan sitten myöhemmin, josko pehmeämmät värit olisivat paikallaan.

Nokka ja ajatukset kohti Ironman Zurich Switzerlandia.

6 kommenttia:

 1. Komea uusi luukki!:) Tsemppiä reeneihin!

  VastaaPoista
 2. Oikein hieno ulkoasu. Tosin sinun juttuja on hauska lukea, oli ulkoasu minkälainen tahansa. Aina tulee hyvä mieli. :D

  VastaaPoista
 3. Tännehän on tullut mukavia kommentteja! Kiitos niistä. Luulen, että tämä muutos ja myös nämä kommentit piristävät myös kirjoitustahtia. Kun on vuodesta 2005 kirjoittanut blogia (tätä blogia vuodesta 2007) tulee välillä hiljaisempiakin jaksoja, mutta nyt intoa tuntuisi taas olevan.

  VastaaPoista
 4. Arja,
  Hieno uusi blogi, tykkään:) Alkakaahan etsiä kalenteristanne vapaata viikonloppua syksylle, etä kerkiäisitte meille käymään. Siis, kunhan kisakausi on paketissa myös niiden osalta, jotka ovat vielä pelissä mukana.
  Hyviä treenejä sulle.

  VastaaPoista
 5. Hieno ulkoasu! Joko lasket päiviä Zurichiin?

  VastaaPoista
 6. Tiina, meidän pitää soitella tästä asiasta esimerkiksi viikonloppuna! Kovasti odotetaan, että päästäisiin teille päin ja voitaisiin puida asioita ja pitää hauskaa! :)

  Pia, kyllä lasken (tai Polarini laskee). Esimerkiksi eilen oli 300 päivää! :D

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!