sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Jos sul´ lysti on niin...

Tämän viikon tiistaina oli Helsinki Triathlonin syyskokous, jossa erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle valittiin uusia. Minulla on ns. "ilo ja kunnia" päästä työskentelemään uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa seuran hallituksessa. Viikonloppuna triathlonliiton hallitus kokoontui lauantaina ja liittokokous sunnuntaina Peurungalla. Rookie-vuoteni liiton hallituksessa on nyt loppumassa ja odotan innolla seuraavaa. Oppivuosi on nyt käyty ja tunnen, että annettavaa on yhä enemmän sekä seura- että liittotasolla.

Omat treenit pyörii, mutta vielä en ala kirjaamaan niitä täällä blogin sivuilla. Vuodenvaihteen alla töissäkin on erinäisiä kiireitä, joten päivät tuppaavat venymään ja kokonaisrasitus siten kasvaa melko korkeaksi. Tämän hetken suosikkitreenejä ovat torstaisin 6.15 tapahtuva aamu-uinti yhdessä erään lajitoverin kanssa, IK 32:n Animal Spin, sekä tietenkin tekniikkaan pureutuva uinti lauantaisin. Sähly nyt on aina mukavaa! Ja pöytälätkä, mutta sitä nyt ei oikein voi laittaa harjoituspäiväkirjaan.

Kesäkuu 2009. IM Boise 70.3.

Vieläkään en ole päättänyt ensi kesän kisoja tai mahdollista leiriä. Tässä tietyisti auttaisi myös se, että rakas aviomieheni olisi välillä kotona ja häntä näkisi enemmänkin kuin pidemmillä suorilla. Kuitenkin taitaa olla vielä nimittäin niin, että hänen mukaansa tätä lajia meidän perheessä edelleen tehdään; Ryhmä 1 ja Haastaja.

Seuraavassa kirjoituksessa legendaarinen Triathlonvaimo neuvoo -osio!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!