tiistai 13. lokakuuta 2009

Ylämäki, alamäki...

Nyt on palautuminen Havaijin valvomisesta käynnissä ja olen tässä käynyt läpi maailmalla pidettäviä 70.3 IRONMAN-kisoja. Mutta minkälaisia pyöräreittejä löytyikään katselmuksessa!

Ironman China 70.3 tarjoaa reipasta nousua pyörän keskivaiheilla. Ironman Germany 70.3 tarjoilee läpi koko matkan jyrkkää nousua, ja vastaavasti myös tukka putkella laskettavaa alamäkeä. Buffalo Springs Lake 70.3 onkin sitten jo jotain ihan muuta, sillä reittikuvauksen mukaan siellä ajetaan useasti rotkoon ja kiivetään ylös.


Mutta mitä tapahtuukaan Ironman 70.3 Floridassa?


Ironman 70.3 Boulder houkuttaa tuolla huikella laskulla!

2 kommenttia:

  1. Hehee joo nousuja piisaa. Toisaalta nuo sahalaitakuvat voi kyllä hämätäkin, esim. Kiinan pahin nousu on vain n.100m/7km mikä ei kyllä ole mitenkään mahdoton mäki. Samoin Floridan kuvaajassa (jalkoina) olevat tömpyrät taitaa nousta ylös asti edellisen laskun vauhdilla.. Saksa onkin jo aika tiukka (ja yllättäen se on tietenkin lähimpänä noista...)

    VastaaPoista
  2. Joo, on ihan totta, että nuo käppyrät ovat hämääviä, mutta yhtä kaikki, melko hauskoja. Tosiasia on se, että tuo Saksa olisi ihan mukavan matkan päässä, mutta minulla on tuohon mäkikauriiseen vielä vähän matkaa... :D

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!