tiistai 14. heinäkuuta 2009

"Mikä on kun ei taidot riitä..." :)

Flunssa on nyt takana ja sunnuntaina tein ensimmäistä kertaa viikkoihin kunnon harjoituksen! Yhdistelmäharjoitus pyhänä, kuntosali (aerobinen) maanantaina ja tänään tiistaina pitkä juoksu takaavat iloisen mielen. Sekä tietenkin Metsoloiden päätösjakso.

Mutta se siitä. Perjantaina Joroisilla kisataan pikatriathlonissa ja itse odotan kisaa jo ihan sen takia, että (entiset joukkue)kaverini Linda (löytyy myös kisasivujen kuvista) ja Terhi ovat karkeloissa ja onpa mukana osallistujia Scorpion triathlonkoulustakin! Ja unohtamatta triathlonisteja, joita en ole ns. livenä tavannut, mutta josko se nyt onnistuisi! Eli yritän perjantain ja lauantaina aikana kuikuilla "tuttuja", mutta minua voi kyllä tulla juttumaan ihan vapaasti joka välissä! :D Pikatriathlonin ajan kannattaa odottaa, mutta maalissa sitten!

Lauantaina on sitten jännä päivä. Teemu julistikin vuosittaisen SUOMEN TRIATHLONTIETÄJÄ 09 -visan, joten blogissa voi käydä veikkaamassa kolmen kärjen. Viime vuoden veikkaukset löytyy täältä. Palkinnot ovat loistavia, perinteiseen tapaan. Se, onko perheemme menestys perinteinen, saadaan vastaus sitten kisapäivänä. Vuonna 2006 tuli toinen sija, joten sekin olisi mukava uusinta. Mutta lajin luonteen tuntien kaikki on mahdollista. Jännät päivät tulossa.

Nähdään siis Joroisilla ja kaikille tsemppiä suorituksiin, oletpa sitten urheilija, huoltaja, katsoja tai muuten vain paikalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!