keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Kauden viimeinen rypistys 2,5 viikon päässä


Kuva: Tulos siitä, kun kuvattava pääsee yllättämään kuvaajan nopeudellaan.

Maratoniin on sitten aikaa 2,5 viikkoa. Ensi lauantaina ennen hallituksen kokousta rymistelen läpi Kunto-sprintin Nokialla ja sunnuntaina ehdin katsomaan ainakin osan ironman-matkan SM-kisasta. Olemme muuten Teemun kanssa ensimmäistä kertaa samalla lähtöviivalla! :D

Ensi viikolla Teemu suuntaakin sitten Tsekkeihin pitkänmatkan EM-kisoihin. Olisihan se ollut hauskaa puolustaa suomenmestaruutta, mutta kisat Euroopassa ajoittuvat näille muutamille kesäkuukausille, joten "päällekkäisyyksiä" on väkisinkin. Minä suuntaan nähtävästi Kuopioon, mutta kisaamisen jätän väliin. Täytyy kai sitä "leikkiä" juoksijaa ainakin kaksi viimeistä viikkoa ennen maratonia?!

3 kommenttia:

 1. voi nakki sentään! Kisakausi kohta loppusuoralla enkä mä ole päässyt sen mun lakanan kanssa mihinkään heijjaamaan. Hesanmarakin menee sivu suun kun ollaan itse kipuamassa jossakin alppeilla kohti Italiaa.
  Ens viikolla onkin ihan uudenlaisten urheiluelämysten paikka: meinataan katsomaan veteraanien yleisurheilun mm-kisoja Lahteen, 95 vuotiaitten seiväshyppy kuulostaa liian herkulliselta että pakkohan se on mennä:D

  ht

  VastaaPoista
 2. Hei, täällähän on uudet tavoitteet julkistettu, Ironman vuonna 2011! Olet kyllä oikea rautarouva!! (liekö kukaan koskaan käyttänyt tällaista nimitystä sinusta, sopii ainakin teräsmiehen vaimolle...? :) Ei kyllä ole lainkaan epäilyksiä, ettetkö pystyisi tuota tavoitetta saavuttamaan. Tsemppiä maratonille ja muihin tuleviin koitoksiin. Ja kiitos vielä viimeisestä, oli mukava kisata porukalla!

  VastaaPoista
 3. HT: Voi ei! :) Nooh, jos sitä (tietenkin jo valmista) lakanaa voisi käyttää esim. ensi kaudella! :D Kyllä kuitenkin Alpit ovat tärkeysjärjestyksessä lakanoiden edellä! :)

  Kerro sitten, oliko hyvät kisat Lahdessa ja tehtiin esim. ko. sarjassa ennätyksiä!

  Linda: Joo, kovat on tavoitteet, mutta aikaakin on! Meillä muuten luki hääautossa "Teräsmies & Rautarouva"! :D

  Aina on mukavempaa porukalla! :) Nähdään!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!