tiistai 2. kesäkuuta 2009

11 päivää

Kisaan on 11 päivää. Ja minulla on kaikki "age grouper"-oireet. Se tarkoittaa jännitystä, ahdistusta, epätoivoa, epäuskoa, paniikkia jne. Kuitenkin olen onnellisessa asemassa, sillä olen saanut tässä vuoden aikana erittäin hyviä neuvoja ja vinkkejä luonnollisesti Teemulta, joka on suunnitellut harjoitteluni, mutta myös esimerkiksi Tompalta, Antilta, Ekiltä, Mikolta, Jarkilta pyöräilyssä ja monilta muilta sekä tietenkin useilta lukijoilta! Minun ei siis ole tarvinnut kantapään kautta oppia harjoittelemaan ja valmistautumaan, vaan olen saanut apua alan ammattilaisilta. Tompan terveiset voin varmasti paljastaa, eli työt on tehtävä Suomessa ja sitten USA:ssa otetaan kevyesti ja valmistaudutaan rauhassa kisaan. Hätäily taitaa olla "age groupereiden" perisynti, sillä kisapaikoilla näyttää aina siltä, että kovimmat suoritukset tehdään ennen kisaa "age groupereiden" sarjoissa hermojuoksussa ja -pyöräilyssä.

Viime viikon harjoittelu oli seuraavanlaista:

Maanantai: pesäpallo 75'
Tiistai: pyörä (sis. täydet tuumat 2x10') + juoksu 10'
Keskiviikko: työmatka
Torstai: kuntopiiri 30'
Perjantai: juoksu 115'
Lauantai: pyörä 120'
Sunnuntai: avovesiuinti 35'

Yhteensä: noin 8 tuntia

4 kommenttia:

 1. Hyvää kisamatkaa! On ollut kiva seurata harjoitteluasi blogistasi. Palaat varmasti myös kertomaan, kuinka kaikki sitten meni?

  Siskoni asuu täältä katsottuna ihan Boisen naapurissa, Salt Lake Cityssä. Välimatkaa taitaa olla noin 500 km. Lennätkö Salt Lake Cityn kautta? Toivottavasti lennot ovat aikataulussa.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Pia! Olenkin lukenut blogiasi ja tsemppiä treeniin myös sinulle! Kerron varmasti että miten sujui! :)

  Ahaa, me lennetään Seattleen, joten saadaan autoilla myös kiitettävästi, mutta me ollaan varattu aikaa ja majapaikkoja runsaasti. Pitkät lennot on edessä, toivottavasti tosiaan ei tarvitse enää kärsiä lentojen myöhästymisistä!

  VastaaPoista
 3. go girl!!!!
  Siis kisathan on jo ihan nurkan takana,milloin lähdette kohti kisapaikkaa?
  Olet kyllä hienosti saanut pidettyä mieletöntä treenivaihdetta yllä,kyllä tolla kisa kun kisa menee hienosti!!!!

  Mekin juostaan sitten sun kisojen kanssa samaan aikaan perinteeksi muodostunutta pitkää yötä,tänä vuonna Mikkelissä:)

  Kuinkas muuten kolleegan arki työelämässä,onko ollut mukavaa?


  tsemppiä viimeistelyreeneihin;)

  ht

  VastaaPoista
 4. Hyvin sä Arja vedät!

  Hyvää kisamatkaa myös minun puolesta. Niin se H-hetki vaan lähestyy...muistan vielä sen, mistä lähdit liikkeelle. Hatun noston arvoinen suoritus jo nyt. Ja eihän sitä tiedä, vaikka Teemu joutuisi hyvinkin pian liittymään siihen puulaakilätkäjoukkueeseen. Jos tuo sinun tahti jatkuu nykyisellään!?
  Varustelistaan jäi kommentoimatta, että älä vaan niitä kaasupatruunoita pakkaa mukaan. Olen itse joutunut jonkun kerran ne kaivamaan pyörälaukusta kentällä. Ei mukavaa. Ja jos nyt jotain unohtuu ottaa mukaan, niin eipä hätää. Sitä mitä et jenkkilän kaupoista löydä, et luultavasti edes tarvitsekaan.
  Laitelkaahan blogipäivityksiä reissusta. Nettiyhteyksiä siellä maassa piisaa. Ja Spokaneen terveiset, jos ja kun näette TriFusion- seuran porukkaa. Etenkin Thompsoneille terveiset (mun viime vuotinen homestay-pehe)

  Loppuun vielä sikäläiset toivotukset:
  You look great! (vaikka kilpailija konttaisi maalia kohti)
  You can do it!
  Go for it!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!