tiistai 24. maaliskuuta 2009

Ihmemaassa

On varmasti helppo kuvitella, että melkoista haipakkaa on viimeiset päivät olleet. Uutta asiaa tulee koko ajan ja jos "talossa" liikkuminen on hankalaa, niin Helsinkikin tarjoaa haasteita! :) Toisaalta se on hauskaa ja toisaalta se tuo ylimääräistä työtä. Virkanaisen ura on siis alkanut ja tänään sain vihreää valoa myös Boisen kisamatkalle. Nyt siis harjoittelu voi hyvillä mielin jatkua kohti kesän tavoitetta.

Tänään löysin itseni läheisestä liikuntahallista, tarkemmin sen kuntosalilta. Spinningpyörää, soutulaitetta (vai mikä-se-nyt-oli) ja kuntopiiriä. Olen saanut myös tarjouksen uintireissusta, jonka aion ottaa vastaan. Esimies oli hehkuttanut työpaikan salibandyjoukkueelle savolaisvahvistuksesta ja nyt siellä puhutaan sarjanoususta. Kauheat paineet. Pesä- ja jalkapalloakin on tarjolla sekä jumppaa! :)

Rakas mieheni on kirjoittanut yksin olemisen kiroista, tai kuten hän sanoo, sinkkuelämästä ilman oikeuksia. Aivan oikein, tässä tapauksessa on olemassa vain velvollisuuksia! :D Kauhean hankalalta tuo kuulostaa. Naisestahan tämä kaikki on aivan normaalia ja hoituu kaikkien(!) muiden töiden ja askareiden lomassa.

2 kommenttia:

 1. *reps* Ja jälleen pätee Matin ja Teponkin laulama totuus "kaiken takana on nainen". Urheilijan kannattaa siis olla huolellinen siipan valinnassa ;)

  Mä kyllä hoidan pyykit (ja nautin pyykinsilittämisestä, ehkä jopa kauluspaidoista) ja tyhjennän astianpesukoneen. Mutta
  mistäköhän saisi sellaisen miehen (kun aupairia ei joululahjaksi kuulu), joka hoitaisi loput kotityöt?

  VastaaPoista
 2. Matti ja Teppo tiesivät tämän ja ovat erittäin valistuneita siis! :)

  Oho, tuo menee jo aika pitkälle: kauluspaitojen silittämisestä nauttiminen! :D Paljonkos se on se kotitalouvähennys? ;) Niinhän semmoisen miehen saisi kotityöt hoitamaan, varsinkin jos aupair -lähetys on myöhässä!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!