torstai 11. joulukuuta 2008

Uurrastusta ja hankintoja

Joulukuu on kohta puolessa välissä ja jouluhössötys on osaltani jäänyt vasta kynttelikön hakemiseen kellarista ja muutamien joulukoristeiden asetteluun. Ja taiteilinpa 19 joulukorttia maailmalle. Pahimmalta hössötykseltä terän vie gradun teon, treenaamisen ja työn jäätävä yhdistelmä. Mutta töitä on tehtävä, jotta kisareissu kesällä "rapakon taakse" on mahdollista, gradun on valmistuttava viimeistään maaliskuuhun mennessä ja harjoittelu on tosiasia, jos ajattelee kesäkuussa uivansa 1,9km, pyöräilevänsä 90km ja juoksevansa puolimaratonin päälle.

Olen tässä siis tiukasti valmistautumassa (ettei se nyt keneltäkään ainakaan unohtuisi) puolimatkan triathlonkisaan ja siihen liittyy myös varustehankintoja. Ohessa uuden märkäpuvun sovitusta:

Tuntuihan se hassulta, kun hartioissa ei ollutkaan löysää ja puku oli kaikin puolin itselle sopiva! :) Ostoslistalla vielä mahdollisesti pyörä ja juoksukengät. Ja lentoliput. Ja majoitus. Ja vuokra-auto. Ja...

3 kommenttia:

 1. Kai sä oot muistanut lähettää joulupukille kirjeen, että jos se toisi jotain noista ;)

  VastaaPoista
 2. Älä välitä, ei ole täälläkään jouluvalmistelut kovinkaan pitkällä. Kyntteliköt loistaa kotona ja pojalle tuli juuri äsken ostettua uusi maastopyörä (tärkeimmät ensin!) joululahjaksi. Siinä ne tehdyt valmistelut. Mutta kyllä vielä ehtii... :)

  VastaaPoista
 3. Neiti S: Päivän paras vinkki, pitääkin heti alkaa kirjoittamaan kirjettä! :D

  Liisa: Tärkeimmät tosiaan ensin! :D Hyvä kuulla, että muutkin ovat vasta aloittelemassa jouluvalmisteluja!

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!