maanantai 5. toukokuuta 2008

Sähläilyä ja uinnin viisasten kiven murunen

Vietin viikonloppuna 21 tuntia Kuopio-hallilla. Järjestettiin siinä sivussa lapsille ja aikuisille salibandy- ja sählymittelöitä. Varsinkin eilen oli menoa ja meininkiä, kun lapset täyttivät hallin. Palloa ja mailaa oli joka puolella minne vain katsoikin.


Halli valmiina vastaanottamaan pelailijat.


Pelipaidat olivat myös muutamilla joukkueilla hyvin nostalgisia.

Nyt olisi tässä muutama päivä "tehokasta peliaikaa" ennen kuin suuntaamme perjantaina Lanzarotelle. Ja muutama MM-lätkäpelikin ehditään vahtaamaan, kuten SUOMI-NORJA tänään... Sitten onkin ensimmäisen kerran pyörän pakkaaminen minullakin edessä.

Yksi asia pitää vielä mainita. Kun tuskailin kuukausia vaparin vaikeutta ja erityisesti sitä, että en pysty uimaan kuin 25 m kerrallaan, niin vappuaattona tuokin rajapyykki ylittyi ja vetäisin 4 x 200 m vaivatta. Yhteensä uin jälleen sen 2 km sarjan, mutta itselleni tuon, jonkinlaisen viisasten kiven, löytyminen oli parempaa kuin mitkään simat tai tippaleivät. Olin lukenut täysin samansuuntaisia tuntemuksia erinäisiltä foorumeilta, joissa "kuin tyhjästä" altaan välit alkoivat kulkea vaparillakin. Eli jotain hyötyä tästä loukkaantumisestakin oli, kun rintauintikiellon myötä pitää opetella vaparikin. (Ja tietysti triathlonillakin on oma merkityksensä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!