tiistai 8. huhtikuuta 2008

Uutisia triathlonperheelle

Koska uutiset Savoon tulevat ilmeisen hitaasti ja informaatioteknologian ihmeet eivät siinä tunnu auttavan, niin meinasi päästä ohitseni ulkoministeri Stubbin riemastuttava blogikirjoitus urheilun "riemusta" ja erityisesti triathlonista. (Syynä kirjoituksen ohittamiseen voi olla myös Lapponia Hiihdon mukana tuoma yleinen uutispimennys, joka oli kyllä myös vapauttavaa.)

Kirjoitus oli jotenkin niin osuva. Valitettavan usein joitakin lajeja mystifioidaan, mutta triathlonissakin voi olla kyse ainoastaan henkilökohtaisesta terveysteosta ja omien rajojen etsimisestä. Hawaii Ironmanin kerran (huoltajana/vaimona) kokeneena voin vain "ihastella" sitä tyyliä, kuinka ennakkoluulottomasti ihmiset lähtevät tuohonkin kuninkuuskisaan mukaan! Ja toiset kannustavat: "You can do it!" Eikä tyyliin: "Pysytkö sä edes pinnalla!"

Oma kynnys ylittyi yllytyksen myötä viime kesänä Joroisten pikatriathlonissa. Aivan tarpeettomia paineita toivat/tuovat oma vaatimustaso ja mieheni menestys. On haastavaa suhtautua triathloniin samalla tavalla kuin maratonjuoksuun, kun toinen taloudessa tekee sitä ammatikseen. Mutta olisihan se vallan hienoa, jos kesällä 2009 saisi olla samalla lähtöviivalla yhdessä mieheni ja ministerin kanssa, sitä ennen en taida puolimatkalle vielä lähteä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!