lauantai 10. joulukuuta 2016

10.

Selväksi on varmasti käynyt, että uintikilometrini ovat jääneet tänä vuonna lähinnä uimataidon ylläpitoasteelle. No tänä aamuna Teemu passitti minut hallille klo 07 ja porukan mukaan, joka on ainakin tasoltaan varsin riittävä. Jaoin radan uinnin moninkertaisen uinnin euroopanmestarin kanssa, viereisillä radoilla oli myös suomenmestareita ja Ironman TOP2:ia ja Kona-kävijöitä. Luonnollisesti myös valmentaja on tätä samaa luokkaa. Mukana oli myös nuoria, jotka vetivät ihan mielettömän lujaa. Vau!

Keväällä ehkä jo näin! Kuva: Pia Ahti.

Ja sitten olin minä. Olin saanut ohjeeksi ottaa apuvälineitä mukaan ja räpylöillä uinkin suurimman osan sarjasta. Helpotetusti vielä niin, että jos muut uivat 100m aikalähdöillä, niin siirryin vetämään hyvin ensimmäisen vinstan. Työ on siis aloitettu myös tällä saralla. Kovaa työtä se onkin, mutta yritän nyt käydä tuon porukan mukana niin paljon kuin mahdollista ja luulisi kevättä kohti vähän antavan periksi. Talven ajan viikko-ohjelmassa on myös toinen uinti, joka sisältää rauhallisempaa pitkää kelausta.

Hassu yksityiskohta tästä päivästä, sillä liikuntaa tuli tasan 4h. 1h15min altaassa, ja loput pyörällä liikkuen. Hauskaa. Niin sitä vaan huomaamatta tuli liikutta 37km pyörälläkin paikasta toiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!