maanantai 28. huhtikuuta 2008

Erilainen viikko

Olipa hienot kelit Rukalla! Ja rinteet aivan loistavassa kunnossa. Reissu oli erittäin onnistunut ja hauska. Oma urheilu jäi sauvakävelyn varaan, mutta hienoissa maisemissa sain sauvoa menemään.

Tänään olikin sitten loistokelit ikkunanpesulle, ainakin mummoni mielestä. Kävin keikkumassa kuudennen kerroksen ikkunalaudalla ja nyt mummon ikkunat oikein häikäisevät. Ohjelmassa tänään vielä turnauspalaveri, sillä aikuisia sekä lapsia ja nuoria peluutetaan jälleen viikonloppuna Savon Sanomat turnauksen muodossa.

Teemu palasi leiriltään ja se tietää "erilaista" viikkoa. Poikkeavaisuuksia ovat mm. sohvalla oleminen (jopa makoilu), yleisesti kotona oleminen, kiireettömyys, aikaa hoitaa juoksevia asioita ja yhteisten harjoitusten tekeminen. Tosin esim. juoksu menee niin, että Teemu tulee pyörällä mukana, mutta mukana kuitenkin! :D

Lisäksi tiedote ainakin yhdelle ystävälleni, joka karvahattumalliksi sykemittariani on tituleerannut! :D Minulla on nyt uusi mittari, joka ajatteleekin puolestani! Tadaa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!