keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Vappurientoja

Eilen pidettiin Kuopion yliopiston ylioppilaskunnan toimesta Savo-Karjala -excursio. Hyppäsimme siis busseihin ja tutustuttiin maakunnissa oleviin ravitsemusliikkeisiin. Tarkoituksena oli aina jokaisella paikkakunnalla pysähtyä tuopillisen ajaksi ja reitti paljastui vasta linja-autossa! Hauskaa oli ja maakuntien helmiin tuli tutustuttua. Reitti: Kuopio - Vuorela - Siilinjärvi - Pöljä - Lapinlahti - Varpaisjärvi - Nilsiä - Juankoski - Riistavesi - Kuopio.

Tänään juhlinta jatkuu. Kohta suuntaamme uimahallille ja sitten vapun rientoihin. Ainakin kello 18.oo torilla uitetaan proffa ja pidetään puheita. Ystäviä on tarkoitus nähdä ja ehkäpä jopa piknikkiä pitää. Säät taitaa suosia tänä vuonna, ainakin Savossa!

Hauskaa vappua ja kevättä kaikille! :D

4 kommenttia:

 1. Tuollaisesta maakuntaexcusta voi kyllä tulla lievää dagenefteriä, jos noudattaa tuota tuoppi/paikka -linjaa ;)

  Men Glada Vappen!

  Nti S (vielä sorvin ääressä)

  VastaaPoista
 2. Neiti S: Kyllä, hurjaa menoa olisi ollut tarjolla, jos olisi tuota periaatetta noudattanut! :) Tuopin kyllä otin aina, mutta suurelta osin ne sisälsivät vettä!

  Sorvin äärellä vielä 14:09 vappuaattona! :D Ihailtavaa!:D

  VastaaPoista
 3. No kerpeles kun meillä oli _normaali_ keskiviikko eli liukuma alkaa 14.45. Veikkaanpa, että kello 15 jälkeen paikalla oli vain ne, joilla oli puhelinvuoro klo 16.15 asti ;)

  Psst. Onko tuo T4 hyvä? Mä tulin siihen tulokseen, että tahdon (tai siis tarvitsen ;) ehdottomasti sykemittarin ja olen tässä nyt päätynyt joko tuohon tai sitten T3:een.

  VastaaPoista
 4. Neiti S: Jaa, no siinä tapauksessa! Uskon selityksen! ;D

  (Sykemittarista vastasinkin jo blogiisi!)

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!