torstai 24. huhtikuuta 2008

Suuntana Ruka

Huomenna kirjuuttelen tenttivastaukset konseptille (aiheena globalisaatio ja eurooppalaistuminen) ja hyppään parkkipaikalla odottavaan autoon sekä suuntaan kohti Rukaa. Edelleen joudun jättäytymään pois rinnehuveista, mutta muita liikuntavälineitä on kyllä autoon pakattu. Tänään tunsin itseni todelliseksi kodinhengettäreksi, kun ennen puoltapäivää olin pullottanut simat ja leiponut voisarvia ja loihtinut omenapiirakan Mummo-Ankan tyyliin.

Eilen luovuin kaksi vuotta kestäneestä joukkueenjohtajan pestistä. Sain likoilta lahjaksi Muumimamma-mukin! :) Välillä olen varmaan ollut sitäkin, ilman käsilaukkua. Pientä haikeutta on ilmassa, mutta omassa epävarmassa tilanteessa en halunnut tehdä asiaa vaikeaksi seuraajalle. Jos/kun paikkakuntaa vaihdetaan syksyllä, niin olisi inhottavaa joutua lennosta vaihtamaan joukkueenjohtajaa. Lisäksi joukkue- ja seuratoiminnassa vastuuta tulee jakaa muillekin ja sitä voi myös kierrättää.

Teemun leiri lähenee loppuaan. Sunnuntaina sitten palaamme kotiin, kuka missäkin kuosissa. Ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen vietämme vapun yhdessä Suomessa. Pitihän se simakin sitten ihan itse tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!